ترکیب اشتراکی و یون منفی در فلزات (مگه میشه؟)
-
سلام دوستان من وقتی در حال مطالعه کتاب تست شیمی دهم بودم، در یکی از گزینه ها یک ترکیب یونی دیدم که یون مثبت آن "آمونیوم" بود (خب منطقیه) ولی یون منفی اون "کرومات" بود. چند بار با دقت سوال را خواندم که مطمئن شوم. حتی در گوگل هم جستجو کردم و فهمیدم نه تنها فلز کروم در در ترکیب یکی از اتم های آنیون است، بلکه با چند اتم اکسیژن پیوند کووالانسی برقرار کرده. این قضیه حتی از یون آئورید (یون یک بار منفی فلز طلا) هم عجیب تره. من اشتباه میکنم یا واقعا این فلزات از قانون "کاتیون شدن فلزات" پیروی نمی کنند؟
-
سلام روز بخیر
اگر درست متوجه سوالتون شده باشم.خب شما دقت کنید. این کل ترکیب کرومات هست که نقش انیون رو داره و اتم کروم اکسایش یافته در اینجا
و الکترون از دست داده، داده به اکسیژن ها
و خب فلزات م می توندد اکسید بشند دیگه مثل اهن
البته به جز اون استثنا هایی که می دوم. پلاتین و طلا و..
که یا اصلان اکسید نمی شند یا کم.اینجاcro2
4 بار منفی نقش یک انیون رو داره که می تونه کنار کاتیون ی ترکیب یونی تشکیل بده.به این جون چیزا می گند یون های ( انیون) چند اتمی
-
سلام روز بخیر
اگر درست متوجه سوالتون شده باشم.خب شما دقت کنید. این کل ترکیب کرومات هست که نقش انیون رو داره و اتم کروم اکسایش یافته در اینجا
و الکترون از دست داده، داده به اکسیژن ها
و خب فلزات م می توندد اکسید بشند دیگه مثل اهن
البته به جز اون استثنا هایی که می دوم. پلاتین و طلا و..
که یا اصلان اکسید نمی شند یا کم.اینجاcro2
4 بار منفی نقش یک انیون رو داره که می تونه کنار کاتیون ی ترکیب یونی تشکیل بده.به این جون چیزا می گند یون های ( انیون) چند اتمی
jahad_121 خب یون های چند اتمی بین خودشان پیوند اشتراکی دارند، یعنی فقط اتم هایی قادر به شرکت در این یون ها هستند که قادر به برقراری پیوند اشتراکی باشند. (برخی عناصر دسته p)
-
jahad_121 خب یون های چند اتمی بین خودشان پیوند اشتراکی دارند، یعنی فقط اتم هایی قادر به شرکت در این یون ها هستند که قادر به برقراری پیوند اشتراکی باشند. (برخی عناصر دسته p)
در این تصویر نگاه کنید
در دوازدهم می خونید
که فلزات زمانی که اکسایش پیدا می کنند الکترون شون رو از دست می دنند حالا داخل این ترکیبات این اکسایش به این صورته که اون الکترون ها به سمت اکسیژن کشیده شدند.
یک جور پیوند اشتراکی.
بینشون برقرار شده ولی در اصل فلز داره اکسایش پیدا می کنهباز اینو از معلم تون سوال کنید.
-
در این تصویر نگاه کنید
در دوازدهم می خونید
که فلزات زمانی که اکسایش پیدا می کنند الکترون شون رو از دست می دنند حالا داخل این ترکیبات این اکسایش به این صورته که اون الکترون ها به سمت اکسیژن کشیده شدند.
یک جور پیوند اشتراکی.
بینشون برقرار شده ولی در اصل فلز داره اکسایش پیدا می کنهباز اینو از معلم تون سوال کنید.
jahad_121 پس یون آئورید (یون طلا با یک بار منفی) چی؟
-
jahad_121 پس یون آئورید (یون طلا با یک بار منفی) چی؟
امیرحسین شهسواری انیونی هست که کنار یک کاتیون میاد.
جدا گونه ترکیب نیست یک انیونه.
من اینو دیدم. -
نوشته هم انیون غیر عادی.
داخل شیمی استثنا های وجود داره که بر خلاف قاعده ها قانون ها تعیین شده هست.
وخب چون قانون ه برای بیشتریا صدق می کنه. دیگه هست.