پیاز بویایی
-
سلام دوستان
درسته که بگیم سلول های عصبی که در پیاز بویایی وجود دارن، چند دندریت دارند؟ یا باید بگیم یک دندریت منشعب دارن؟Fateme Samaei
سلام
وقتتون بخیر
این حرف یه حکم کلی برای نورون های حسی رو میبره زیر سوال و این حکم میگه که همواره نورون حسی یک دندریت داره -
Fateme Samaei
سلام
وقتتون بخیر
این حرف یه حکم کلی برای نورون های حسی رو میبره زیر سوال و این حکم میگه که همواره نورون حسی یک دندریت داره@f-nalist ممنون از شما
-
@f-nalist ممنون از شما
Fateme Samaei
خواهش میکنم -
@f-nalist ممنون از شما
Fateme Samaei کتابتون چی بود؟
-
Fateme Samaei کتابتون چی بود؟
آدمک IQ
-
آدمک IQ
Fateme Samaei ای بابا این ایکیو کتاب خفنیه ها ولی سوتیاشم کم نیس خودمم چندین بار بهشون برخوردم
الان دارم نردبام میزنم کتاب خیلی خوبیه اونم مشکلات کم نداره مثلا ی چیزی ک خیلی بهش برخوردم موقع سوال کردن از فام تن سلول یوکاریوتی فام تن میتوکندری رو در نظر نمیگیره -
Fateme Samaei ای بابا این ایکیو کتاب خفنیه ها ولی سوتیاشم کم نیس خودمم چندین بار بهشون برخوردم
الان دارم نردبام میزنم کتاب خیلی خوبیه اونم مشکلات کم نداره مثلا ی چیزی ک خیلی بهش برخوردم موقع سوال کردن از فام تن سلول یوکاریوتی فام تن میتوکندری رو در نظر نمیگیرهآدمک بله واقعا ناراحت کننده اس این اشکالات. آدم به اطلاعات خودش شک میکنه.
-
آدمک بله واقعا ناراحت کننده اس این اشکالات. آدم به اطلاعات خودش شک میکنه.
Fateme Samaei من تازه متوجه شدم نورونای حسی پیاز بویایی از این قائده کلی مستثنا هستن و چنتا دندریت دارن تو شکلم کاملا مشخصه، پس ایکیو درست میگه
-
Fateme Samaei من تازه متوجه شدم نورونای حسی پیاز بویایی از این قائده کلی مستثنا هستن و چنتا دندریت دارن تو شکلم کاملا مشخصه، پس ایکیو درست میگه
-
آدمک
سلام
ممکن نیستش
فرهمند نیا من سر کلاسشون برای این تدریس بودم
همواره یک دندریت داره و فقط منشعب میشهحالا سوال هم دوباره ازشون میپرسم جوابشو بهتون میگم