پتانسیل عمل
-
سلام دوستان
حداکثر غلظت سدیم درون سیتوپلاسم رو چه زمانی میشه دید؟
انتهای پتانسیل عمل یا در قله نمودار (+۳۰) -
بنظر من در قله
چون بعد از قله هم پمپ داره سدیم رو خارج میکنه و هم با ورود پتاسیم به داخل سیتوپلاسم مایع بین سلولی هم وارد میشه یذره که باعث کاهش غلظت میشهآدمک من نظرم روی قله اس ولی باز کتابم گفته انتهای پتانسیل عمل
-
آدمک من نظرم روی قله اس ولی باز کتابم گفته انتهای پتانسیل عمل
Fateme Samaei دلیلی براش نیاورده؟
-
آدمک من نظرم روی قله اس ولی باز کتابم گفته انتهای پتانسیل عمل
Fateme Samaei سلام شاید برای این باشه که بعد از قله تا انتها پتاسیم زیادی خارج میشه از داخل و این کم شدن پتاسیم داخل سلول هم به افزایش غلظت سدیم نسبت به قله کمک میکنه
-
Fateme Samaei سلام شاید برای این باشه که بعد از قله تا انتها پتاسیم زیادی خارج میشه از داخل و این کم شدن پتاسیم داخل سلول هم به افزایش غلظت سدیم نسبت به قله کمک میکنه
-
Fateme Samaei دلیلی براش نیاورده؟
آدمک اگه اشتباه نکنم به صورت نکته آورده بود و توضیح بیشتری نداده بود
-
سلام دوستان
حداکثر غلظت سدیم درون سیتوپلاسم رو چه زمانی میشه دید؟
انتهای پتانسیل عمل یا در قله نمودار (+۳۰)Fateme Samaei سلام
غلظت همیشه به حجم وابستس
درسته توی قله مول یا تعداد سدیم حداکثره ولی خب مول یا تعداد پتاسیم هم توی سلول زیاده
پس حجم زیاد میشه و در نتیجه غلظت مواد میاد پایینولی آخر نمودار یا انتهای پتانسیل عمل
چون پتاسیم رفته بیرون
حجم کم میشه و مول ثابته
پس غلظت سدیم حداکثره -
Fateme Samaei سلام
غلظت همیشه به حجم وابستس
درسته توی قله مول یا تعداد سدیم حداکثره ولی خب مول یا تعداد پتاسیم هم توی سلول زیاده
پس حجم زیاد میشه و در نتیجه غلظت مواد میاد پایینولی آخر نمودار یا انتهای پتانسیل عمل
چون پتاسیم رفته بیرون
حجم کم میشه و مول ثابته
پس غلظت سدیم حداکثرهAmirhosein Abed در پتانسیل عمل گفته است:
ولی خب مول یا تعداد پتاسیم هم توی سلول زیاده
Fateme Samaei اینو این دوستمون راس میگه من حواسم نبود
به تبع وقتی تو نزول نمودار پتاسیم خیلی زیادی خارج میشه همراهش مایع هم خارج میشه و حجم محلول کم میشه و غلظت سدیم از هر لحظه ای بالاتر میره پس نکته کتابتون درسته