دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
مفصل
-
سلام دوستان
متن کتاب گفته: مفصل محل اتصال استخوانها با هم است.
در حالی که یک مثال میتونیم برای نقض این جمله بگیم، مثلاً استخوان درشت نی و نازک نی در ناحیه زانو با هم در تماس هستند ولی این تماس در مفصل زانو نیست (جزئی از مفصل نیست).
با این حساب آیا می تونیم جمله کتاب رو به صورت قید همواره استفاده نکنیم؟ -
Fateme Samaei سلام
این بیشتر مربوط به ادبیاته تا زیستولی خب متن کتاب اینه که مفصل محل اتصال استخوان ها (نه همه استخوان ها) با هم است.
توی مثال های کتاب هم توی همشون دو یا سه تا استخوان بکار رفتهولی میشه این جمله رو دو سمتی در نظر گرفت که
توی مفصل قطعا استخوان ها اتصال دارند
ولی هر اتصال استخوانی مفصل نیست -
Fateme Samaei
سلام مفصل موقعی که دو استخوانی از دو سر بر امده ی خود بهم متصل شده باشن مفصل میگیم و مفصل زانو فقط بین استخوان ران و درشت نی هست چون نازک نی به استخوان ران متصل نیست و با استخوان درشت نی فقط در تماسه و اون قسمتی که در تماسه رو اصلا مفصل نمی گیم
کتاب هم منظورش اون قسمتی بوده که استخوان ها از دو سر بر امده بهم متصل شدن -
Amirhosein Abed
بله این نکته برای استخوان های دراز بود چون نازک نی و درشت نی و همینطور استخوان ران از نوع دراز هستن و اینجا هم سوال مربوط به دراز بود گفتمکتاب هم همواره نگفته خودش یعنی برای بعضی مواقع صدق میکنه
-
Fateme Samaei
به شکلای زیر توجه کنید:
میبینید که درشتنی و نازکنی از طریق رویهی مفصلی به هم متصلن و لزوما نباید جزئی از مفصل زانو باشن تا بگیم مفصل شدن:)درسته که نازکنی در مفصل زانو شرکت نمیکنه ولی با رویهی مفصلی جداگانه به درشتنی مفصل شده
در شکل اخر نازکنی رو برداشتم تا رویهی مفصلی دیده شه
شکل اول از روبروعه، شکل دوم از بغل داره نگاه میکنه شکل اخر هم از بغل مایل به پشت -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Fateme Samaei این اپی که ازش فرستادم اینه
ولی اگه اندروید دارید این یکی اپ رو میتونید رایگان از سایت فارسروید نصب کنید که بهتره
ولی در کل هر دوی اینها خیلی تخصصی هستن و به جز یه کلیت و دید سه بعدی توصیه نمیکنم و شاید برای کنکور لزوما خوب نباشه