سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
نظرتون درمورد سالن مطالعه
-
من سالن مطالعه نرفتم تا حالا کسی هست که رفته باشه؟
چیا باید ببرم ؟
خوبه یا نه؟
ازار دهنده نیست؟ خسته کننده یا استرس بده به ادم؟
بعد اینکه خودشون برنامه میدن؟
کلا صفر تا صد سالن مطالعه رو اگه کسی رفته برام میگه؟ جاش چجوریه؟ و مقرراتش
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @انسانیا -
:):
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید -
به نظرم خیلی خوبه
هرچی هم سخت گیریش بیشتر باشه به نفع شما -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
فاطمه موسوی 1
سلام عزیزم
اگه خونه ی آرومی داشته باشید به نظر من خونه رو در اولویت بزارید البته که به شخصیت تون هم بستگی داره
من برای این میگم که آدم تمام وسایلش در دسترسش هست لباس راحت می پوشه هر زمان دوست داشت میتونه چیزی بخوره (البته اگر یه خوراکی کوچیک باشه که باعث بهم ریختن تمرکزتون نشه) و در ضمن من به شخصه خونه رو دوست دارم سکوت بیش از اندازه ی کتابخونه کمی اذیتم میکنه ممکنه شما هم اینطور باشید
اما در صورتیکه خونه ی شلوغی دارید که همیشه پر از مهمونه یا بچه های کوچیک توی خونه دارید و از این مشکلات یا اینکه عواملی که گفتم مثل پوشیدن لباس خونه و اینکه آدم توی اتاقش تخت هست و شرایط راحته و این چیزا باعث میشه نتونید توی مطالعه کردن جدی باشید یا به هر دلیل دیگه مطالعه کردن توی خونه براتون بازدهی کافی نداره این نکته ها به نظرم مفید میاد:
اول اینکه فکر میکنم خوردن و آشامیدن و آوردن گوشی و لپتاپ و این چیزا توی بعضی از کتابخونه ها ممنوعه اگر براتون مهمه قبلش چک بکنید قوانینش رو و البته قوانینی مثل رعایت کردن سکوت و اینا رو هم که خودتون میدونید (مخصوصا پانسیونای مدرسه ها روی گوشی و لپتاپ حساس هستن)
ثانیاً اینکه بعضی سالنا که مخصوص بچه های کنکوری هستن خودشون براتون پارت های مطالعاتی رو تقسیم میکنن مثلا مدرسه ی ما پانسیونی داشت که پارت های مطالعاتی ۷۵ دقیقه ای میزاشت و یک ربع هم استراحت بین پارت هاش وجود داشت (البته اینم بهتون بگم که معلمای ما معتقد بودن این روش درست نیست و مقدار تایمش برای بچه ی کنکوری کافی نیست اینطوری که شنیده بودم برای قبولی پزشکی شما خوبه که ۵۰ ساعت مطالعه در هفته داشته باشید پس اگر حتما رشته ی تاپ مد نظرتون هست این نکته هم خوبه خاطرتون باشه.) شما ببینید ترجیح تون چی هست که اون زمانبندی باشه یا نباشه و بر اون اساس سالن رو انتخاب کنید
در مورد سختگیری میدونید افراد مختلف باهمدیگه متفاوتن بعضیا اینطوری هستن که اگه کسی بالای سرشون نباشه و کنترل شون نکنه که حتما مطالعه بکنن و بهشون برنامه برای خوندن نده یا سردرگم میشن یا کوتاهی میکنن و احتیاج به این عوامل و سختگیری دارن برای درس خوندن در مقابل عده ای هستن که اصلا نمیتونن با برنامه ی دیگران درس بخونن و احتیاج دارن حتما یا خودشون برنامه بنویسن یا برنامه شون به شدت شخصی سازی شده باشه و یا اینکه نمیتونن تحمل کنن که کسی بالای سرشون باشه و کنترل شون کنه که درس بخونن در این صورت ممکنه خسته بشن و دیگه ادامه ندن البته که اکثر افراد از گروه اول هستن اما شما صادقانه به خودتون نگاه کنید و بر اساس اینکه جز کدوم گروه هستید تصمیم بگیرید چه سالنی انتخاب کنید جاییکه سختگیر هستن و نظارت میکنن یا جاییکه کاری ندارن و همه چیز به عهده شماست
و موضوع آخری که به نظرم مهم میرسه این هستش که من نمیدونم مدرسه میرید یا پشت کنکوری هستید اما در هر دو حالت به این موضوع توجه کنید که سالنی که انتخاب میکنید حدالامکان مسیر رفت و آمد ساده و ترجیحاً کوتاهی به خونه تون داشته باشه. رفت و آمد زیاد و سخت واقعاً خستگی زیادی ایجاد میکنه و بازدهی آدم رو میاره پایین اینو بعد از یه مدت به وضوح میشه احساس کرد
در نهایت اینم بگم که قبل از مراجعه به هر جایی از کسایی که اونجا رفتن یا میرن سوال کنید و اطلاعات کسب کنید که خیال تون راحت باشه مشکلی نیست و مطابق خواسته ی شماست و اینکه سعی کنید جایی رو انتخاب کنید که دوستش داشته باشید و باهاش راحت باشید
شرمنده که طولانی شد بعد از دو بار اصلاح فکر میکنم دیگه اوکی شده باشه
امیدوارم موفق و سربلند باشید