پارامسی ناقُلا
-
میشه یه نفر این مورد عدم فعالیت ریبوزوم روی رنای پیک در حال تولید رو برام توضیح بده یعنی چی؟!
یکم از درس دور بودم از ذهنم رفته این نکته های ترکیبی
️
-
میشه یه نفر این مورد عدم فعالیت ریبوزوم روی رنای پیک در حال تولید رو برام توضیح بده یعنی چی؟!
یکم از درس دور بودم از ذهنم رفته این نکته های ترکیبی
️
ها نا
سلام
توی زیست دوازدهم یه نکته ای هست که میگه توی پروکاریوت ها که شامل باکتری ها میشن چون عمر mRNA نسبتاً کوتاهه و برخلاف یوکاریوت ها ساز و کار خاصی برای افزایش طول عمر و حفاظت از mRNA ندارن و ضمناً DNA اصلی داخل سیتوپلاسم هست و ریبوزوم ها بهش دسترسی دارن حین اینکه mRNA داره طی رونویسی تولید میشه ریبوزوم ها هم بطور همزمان عمل ترجمه رو انجام میدن که اینو فکر میکنم از قبل میدونستید محض یادآوری گفتم
اما پارامسی یه نوع آغازیه و بنابراین جز یوکاریوت هاست و DNA اصلیش داخل پوشش هسته قرار می گیره که ریبوزوم های فعال اونجا حضور ندارن و در عین حال رونویسی همونجا داخل هسته و از روی DNA اصلی انجام میشه بنابراین امکان ترجمه در حین رونویسی وجود نداره
البته این یه گزاره ی کلی هست و اگر بخوایم دقیق تر نگاه کنیم ترجمه ی در حین رونویسی توی میتوکندری های سلول که ساز و کار های داخلشون تا حد زیادی شبیه به پروکاریوت هاست اتفاق می افته و باید حواس مون به این موردم جمع باشه -
ها نا
سلام
توی زیست دوازدهم یه نکته ای هست که میگه توی پروکاریوت ها که شامل باکتری ها میشن چون عمر mRNA نسبتاً کوتاهه و برخلاف یوکاریوت ها ساز و کار خاصی برای افزایش طول عمر و حفاظت از mRNA ندارن و ضمناً DNA اصلی داخل سیتوپلاسم هست و ریبوزوم ها بهش دسترسی دارن حین اینکه mRNA داره طی رونویسی تولید میشه ریبوزوم ها هم بطور همزمان عمل ترجمه رو انجام میدن که اینو فکر میکنم از قبل میدونستید محض یادآوری گفتم
اما پارامسی یه نوع آغازیه و بنابراین جز یوکاریوت هاست و DNA اصلیش داخل پوشش هسته قرار می گیره که ریبوزوم های فعال اونجا حضور ندارن و در عین حال رونویسی همونجا داخل هسته و از روی DNA اصلی انجام میشه بنابراین امکان ترجمه در حین رونویسی وجود نداره
البته این یه گزاره ی کلی هست و اگر بخوایم دقیق تر نگاه کنیم ترجمه ی در حین رونویسی توی میتوکندری های سلول که ساز و کار های داخلشون تا حد زیادی شبیه به پروکاریوت هاست اتفاق می افته و باید حواس مون به این موردم جمع باشهAaannniiitttaaa
آها
مرسی یادم اومد کامل️
-
Aaannniiitttaaa
آها
مرسی یادم اومد کامل️
ها نا
خواهش میکنم -
ها نا
خواهش میکنم -
این پست پاک شده!
-