خون رسانی به دوسر
-
سلام دوستان
کتاب زیست آی کیوی من گفته: با تحریک اعصاب سمپاتیک که بخشی از دستگاه عصبی خودمختار است خون رسانی به ماهیچههای اسکلتی افزایش مییابد.
تا اینجا که مشکلی نیست.
ولی این عبارت رو غلط گرفته:
با آزاد شدن ناقل عصبی از دستگاه پیکری خون رسانی به ماهیچه دو سر بازو افزایش مییابد.
خب این گزینه هم درسته مثلاً ما به صورت ارادی میتونیم ماهیچه دو سر خودمون رو منقبض کنیم و ماهیچه به دلیل انقباض نیاز به اکسیژن داره؛ بنابراین خونرسانی به ماهیچه دو سر افزایش پیدا میکنه. این عمل چون ارادی بوده اعصاب پیکری نقش داشتند. پس چرا عبارت دوم غلطه؟ -
سلام دوستان
کتاب زیست آی کیوی من گفته: با تحریک اعصاب سمپاتیک که بخشی از دستگاه عصبی خودمختار است خون رسانی به ماهیچههای اسکلتی افزایش مییابد.
تا اینجا که مشکلی نیست.
ولی این عبارت رو غلط گرفته:
با آزاد شدن ناقل عصبی از دستگاه پیکری خون رسانی به ماهیچه دو سر بازو افزایش مییابد.
خب این گزینه هم درسته مثلاً ما به صورت ارادی میتونیم ماهیچه دو سر خودمون رو منقبض کنیم و ماهیچه به دلیل انقباض نیاز به اکسیژن داره؛ بنابراین خونرسانی به ماهیچه دو سر افزایش پیدا میکنه. این عمل چون ارادی بوده اعصاب پیکری نقش داشتند. پس چرا عبارت دوم غلطه؟Fateme Samaei در خون رسانی به دوسر گفته است:
با آزاد شدن ناقل عصبی از دستگاه پیکری خون رسانی به ماهیچه دو سر بازو افزایش مییابد
من حسم اینه طراح ازاد شدن ناقل عصبیو واسه ماهیچه رگ در نظر گرفته و این گزینه غلط شده
وگرنه بقول شما واسه خوده بازو در نظر بگیریم اول ناقل عصبی پیکری باعث انقباض دو سر بازو میشه و بعد سمپاتیک باعث خونرسانی بیشتر میشه