مشکلات درون کلاسی...
-
سلام بچه ها امیدوارم حال همتون خوب باشه.
من امسال که سال آخرمه مدرسه مو عوض کردم و رفتم ی مدرسه جدید که معلماش بهتر باشن. ولی الان خیلی پشیمونم چون همه بچه ها همو میشناسن و من خیلی تک و تنها موندم. پارسالم البته مدرسه مو عوض کرده بودم همینطوری بود ولی امسال بدتر شده.
اصلا خیلی حس مزخرفی بهم میده احساس میکنم هیچکس نمیخواد باهام حرف بزنه
فاز بچه هام خیلی دپ و رو اعصابه
من با اینکه خیلی خجالتی و درونگرام ولی انرژیم خیلی زیاده و اگه با بچه ها اوکی باشم کلاسو رو سرم میذارم
ولی الان از روز اول همش کز کردم یه گوشه کلاس.
اصلا انگار غیر از دایره ارتباطی خودشون آدم جدید نمیخوان.
مثلا میگن اگه کاری داشتی بگو سوال بپرس ولی بعدش زنگ تفریح همشون غیب میشن من تو کلاس تنها میشینم.
خیلی دلم گرفته واقعا نمیدونم چیکار کنم
میخواستم ببینم شما راهکاری درباره این موضوع ندارین؟ -
من امسال که سال آخرمه مدرسه مو عوض کردم و رفتم ی مدرسه جدید که معلماش بهتر باشن. ولی الان خیلی پشیمونم چون همه بچه ها همو میشناسن و من خیلی تک و تنها موندم. پارسالم البته مدرسه مو عوض کرده بودم همینطوری بود ولی امسال بدتر شده.
من با اینکه خیلی خجالتی و درونگرام ولی انرژیم خیلی زیاده و اگه با بچه ها اوکی باشم کلاسو رو سرم میذارم
مثلا میگن اگه کاری داشتی بگو سوال بپرس ولی بعدش زنگ تفریح همشون غیب میشن من تو کلاس تنها میشینم.
میخواستم ببینم شما راهکاری درباره این موضوع ندارین؟Taranommm
سلام
امروز تازه سومین روز شروع کلاس هاست
طبیعیه که مدرستو عوض کردی و اوایل نتونی با همکلاسیات ارتباط بگیری...
یه کم بگذره باهاشون ارتباط میگیری و اینکه بهتره که سال دوازدهم تنها و بی دوست باشی و بیشتر به کنکورت بپردازی -
میخواستم ببینم شما راهکاری درباره این موضوع ندارین؟Taranommm سلام
شرایطمون کاملا مشابه و کاملا درکتون میکنم
منم تو کلاس ارتباطم خیلی با بچه ها راحت نیست خصوصا که منم درونگرام و راحت نمیتونم ارتباط برقرار کنم
اما
به نظر خودم آشنا شدن یه فرایند کوتاه نیست و طولانی مدته!
من گاها شده زنگ تفریح ها از کلاس میرم بیرون(تنهای تنها) تا فقط هوام عوض شه و باز میام سر کلاس...
تقریبا آخر روز که میشه دلم میخواد فقط زود تر زنگ بخوره برگردم خونه
یعنی خواستم بگم میفهمم چی میگین
و حالا باید فقط صبر کرد
مطمئنم شرایط به مرور براتون بهتر میشه
و سعی کنید تو این مدت بیشتر رفتارای همکلاسی هاتون رو آنالیز کنین
چون شما دوازدهم هستین و آدم
سمی...(خودتون بهتر میدونین!)
من خودم صبر کردن رو انتخاب کردم
و این تجربه رو ورودی هفتم هم داشتم و بازم با صبر تونستم بهترین دوستا رو پیدا کنم
موفق باشین -
Taranommm
سلام
امروز تازه سومین روز شروع کلاس هاست
طبیعیه که مدرستو عوض کردی و اوایل نتونی با همکلاسیات ارتباط بگیری...
یه کم بگذره باهاشون ارتباط میگیری و اینکه بهتره که سال دوازدهم تنها و بی دوست باشی و بیشتر به کنکورت بپردازی -
Taranommm سلام
شرایطمون کاملا مشابه و کاملا درکتون میکنم
منم تو کلاس ارتباطم خیلی با بچه ها راحت نیست خصوصا که منم درونگرام و راحت نمیتونم ارتباط برقرار کنم
اما
به نظر خودم آشنا شدن یه فرایند کوتاه نیست و طولانی مدته!
من گاها شده زنگ تفریح ها از کلاس میرم بیرون(تنهای تنها) تا فقط هوام عوض شه و باز میام سر کلاس...
تقریبا آخر روز که میشه دلم میخواد فقط زود تر زنگ بخوره برگردم خونه
یعنی خواستم بگم میفهمم چی میگین
و حالا باید فقط صبر کرد
مطمئنم شرایط به مرور براتون بهتر میشه
و سعی کنید تو این مدت بیشتر رفتارای همکلاسی هاتون رو آنالیز کنین
چون شما دوازدهم هستین و آدم
سمی...(خودتون بهتر میدونین!)
من خودم صبر کردن رو انتخاب کردم
و این تجربه رو ورودی هفتم هم داشتم و بازم با صبر تونستم بهترین دوستا رو پیدا کنم
موفق باشین -
سلام بچه ها امیدورام خوب باشین
میشه یه راه برای کنترل استرس بگید؟ -
میخواستم ببینم شما راهکاری درباره این موضوع ندارین؟Taranommm سلام
والا من یبار هشتم بودم یکی از بچها جدید اومده بود و هیچکسو نمیشناخت، دیگه آخرای سال کلا با همه رفیق بود
همین دوازدهم تو کلاسمون سه نفر جدید اومدن که یه نفرشون هیچکس رو نمیشناخت، ولی شاید یکی دو ماه از سال گذشت و با بیشتر بچها اوکی رفیق شد
درکل زیاد نگران نباشید یکم بگذره خودش درست میشه، الان حتی یه هفته هم نگذشته از مدرسه ها -
خواستی بزن 2x