نمیدونم:|
-
این پست پاک شده!
Amirhosein Abed تبریک
-
Asghar Ejl نه شما خیلی خوشبینی مثل اینکه 402 پشت کنکوری نبودی
هرچی امیرحسین گف درسته و واقعا اتفاق افتاد امسالم 99 درصد همینطوریه تراز دهی
شما هرجا تو این مملکت کارو بسپری به آموزش پرورش گند میزنه توش اینو منی دارم میگم ک قراره وارد این وزارت عقب افتاده بشمآدمک من خودم پشت بودم و امسال دیدم که واقعا ناعدالتی بزرگی بود. ولی این باعث نمیشه که بگیم مصوبه به کل غلطه! واقعا با عقل هم جور در نمیاد که دو نفر هر دو یک امتحان بدن ولی ترازشون متفاوت باشه!(اگه موردی بوده بعدا اصلاح شده)
در کل به نظر خود من امسال فقط دو مورد ناعدالتی وجود داشت ۱-عدم همترازی کنکور دی و تیر ۲-تراز متفاوت معدل سال های مختلف -
Asghar Ejl من تجربمو از کنکور 1402 گفتم
شرایط کنکور اینطوری بود که 19 (1402) از نمره 19 (1401) ترازش بیشتر بودو نمره ترمیم 18(1401 ترمیم 1402) از نمره 18دانش آموزای 1402 کمتر بود
Amirhosein Abed اولی صد صد درسته ولی دومی نه
-
Amirhosein Abed اولی صد صد درسته ولی دومی نه
Asghar Ejl من با دوست خودم مقایسه کردم و دیدم
دومی هم درستهولی کاش چیزی که شما میگی درست باشه
کاش اصلاح کننولی خب همیشه خدا باید یه پای نظام آموزشی بلنگه تا ................
-
آدمک من خودم پشت بودم و امسال دیدم که واقعا ناعدالتی بزرگی بود. ولی این باعث نمیشه که بگیم مصوبه به کل غلطه! واقعا با عقل هم جور در نمیاد که دو نفر هر دو یک امتحان بدن ولی ترازشون متفاوت باشه!(اگه موردی بوده بعدا اصلاح شده)
در کل به نظر خود من امسال فقط دو مورد ناعدالتی وجود داشت ۱-عدم همترازی کنکور دی و تیر ۲-تراز متفاوت معدل سال های مختلفAsghar Ejl به هیچ وجه اصلاح نشده از کجا میگی واقعا
کسایی بودن که ترمیم کردن و چون نمره ترمیمشون کمتر از نمره قبلی بوده نمره قبلی رو گذاشتن و ب تبع تراز خیلی کمتری گرفتن
مصوبه مصوبه خیلی خوبیه ولی بدبختی اینه اجراش رو دوش آموزش پرورشه ک داااغونه -
Asghar Ejl به هیچ وجه اصلاح نشده از کجا میگی واقعا
کسایی بودن که ترمیم کردن و چون نمره ترمیمشون کمتر از نمره قبلی بوده نمره قبلی رو گذاشتن و ب تبع تراز خیلی کمتری گرفتن
مصوبه مصوبه خیلی خوبیه ولی بدبختی اینه اجراش رو دوش آموزش پرورشه ک داااغونهآدمک این رو قبول دارم دیگه.
من میگم تو امسال ۱۹ بگیری ی تراز داره چه پشت باشی چه دانش آموز.
وقتی ناعدالتی به وجود میاد که یا قانون نیست یا قانون رو نمیتونن اجرا کنن.
مثلا همین نمره ای که میگی درسته ناعدالتی واضحیه ولی از اول گفته بودن که نمره بالاتر ملاکه(که باید اصلاح بشه به تراز بالاتر) یا تو متن مصوبه نگفته که کنکور ها باید همترازی بشن و این باعث شد که کنکور دی تراز به شدت بالایی بده ... -
ها نا
اینو نمیدونم
ولی یه جا خوندم فقط یک بار
حالا نمی دونم برای هر سال کنکور یه بار
یا کلا یه بار -
ها نا این حجم از پاسکاری واقعا عجیبه
این معدل تاثیرش خیلی عجیبه
بعد چون تفکیک شده س یکم اذیت میکنه
مثلا امسال نمره 20 سال 1403 صد در صد تراز معدلش از 20 سال 1402 و 1401 خیلی بیشترهاین بلا سر ما هم اومد که تراز نمره 14 سال 1402 از تراز معدل 16.5 سال 1402 بیشتر بود
در حالی که 16.5 ترمیم هم کرده بودحتی مثلا نمره 20 ترمیم هم ترازش از نمره 20 سال 1403 بازم کمتره
Amirhosein Abed
چقد سممم
چرا خب من نمیفهمم ۲۰ پارسال با ۲۰ امسال و سال بعد چه فرقی داره؟!
️
-
Delta فرصت ترمیم برای هر درس فقط یکباره
توی کل تاریخ فقط یکبار
چه یکبار کنکور بدید چه ده بارAmirhosein Abed
شاید عوضش کنن و اجازه بدن یه بار دیگه هم ترمیم کنیم -
Amirhosein Abed عملا با این کار اومدن پشت کنکور موندن رو حذف کردن
یا شما سال اول قبول میشی
یا دیگه میشی مهره سوخته و تمومه
حداقل قبل این مصوبه پشت کنکور موندن یه معنایی داشت -
آدمک
وای دقیقا،
از صبح اینقدر پکرم که دست و دلم به درس نمیره،
یعنی اگر نذارن ترمیم کنیم عملا پشت کنکور موندن بی فایدهست
جسارتا شما چه رشته ای هستین؟ -
حالا این فقط 40 درصدشه
Amirhosein Abed
حیف این تراز کنکور -
Asghar Ejl نه شما خیلی خوشبینی مثل اینکه 402 پشت کنکوری نبودی
هرچی امیرحسین گف درسته و واقعا اتفاق افتاد امسالم 99 درصد همینطوریه تراز دهی
شما هرجا تو این مملکت کارو بسپری به آموزش پرورش گند میزنه توش اینو منی دارم میگم ک قراره وارد این وزارت عقب افتاده بشم -
ها نا حقیقتا همه پشت کنکوریایی که ترمیم کردن این مشکلو دارن. حتی منی که ترلزم ۱۵۰۰ تا بیشتر از شماس. فعلا که چیزی درباره ش نگفتن و هر کی هر چی میگه استناد میکنه به قوانین قبل. انشاءالله به گوش مسئولین میرسه و خبرشو میدن به زودی. از اینا برمیاد اسنفد و فروردین بگن فرصت مجدد هست
-
آدمک
میخونم ولی من امسال تراز معدلم ۶۹۰۰ بود
حتی اگه سال دیگه هم توی این رنج باشه
حتی تراز کنکورم خیلی عالی هم باشه امیدی به پزشکی و دندون و دارو نیست): -
منم دقیقا مشکلم همینه. والا بهونه هم نیست اگه اومدیم و کنکور دادیم و اتفاقا درصدامونم خوب شد بعد تراز نهایی خرابش کرد چی؟
-
ها نا حقیقتا همه پشت کنکوریایی که ترمیم کردن این مشکلو دارن. حتی منی که ترلزم ۱۵۰۰ تا بیشتر از شماس. فعلا که چیزی درباره ش نگفتن و هر کی هر چی میگه استناد میکنه به قوانین قبل. انشاءالله به گوش مسئولین میرسه و خبرشو میدن به زودی. از اینا برمیاد اسنفد و فروردین بگن فرصت مجدد هست
Mahdieh te
تا اون موقع تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که بخونیم فعلا
️
️
️
-
منم دقیقا مشکلم همینه. والا بهونه هم نیست اگه اومدیم و کنکور دادیم و اتفاقا درصدامونم خوب شد بعد تراز نهایی خرابش کرد چی؟
Mahdieh te
دقیقا،