تست آزمایش ایوری
-
گزینه ج : با توجه به آزمایش ایوری میتوان گفت در صورت تخریب بعضی نوکلئیک اسید های باکتری پوشینه دار قطعا انتقال صفات صورت نمیگیرد
نظرتون چیه ؟ -
گزینه ج : با توجه به آزمایش ایوری میتوان گفت در صورت تخریب بعضی نوکلئیک اسید های باکتری پوشینه دار قطعا انتقال صفات صورت نمیگیرد
نظرتون چیه ؟parsa_tabaei
داخل آزمایش ایوری میومدن عصاره ی باکتری کشته شده با گرما رو در محیط کشت باکتری فاقد پوشینه قرار میدادن حالا اگه در عصاره دنا بود انتقال صفت صورت میگرفت
حالا مورد ج گفته که نوکلئیک اسید های داخل باکتری ! نگفته در عصاره که اصن نگفته که تهیه کردیم یا نه و بعدشم نگفته که اینو میبریم در مجاورت باکتری بدون پوشینه
پس در این شرایط انقال صفتی هم صورت نمیگیره
اگه بقیه موارد نگاه کنی این چیزا رو گفتن .. -
parsa_tabaei
داخل آزمایش ایوری میومدن عصاره ی باکتری کشته شده با گرما رو در محیط کشت باکتری فاقد پوشینه قرار میدادن حالا اگه در عصاره دنا بود انتقال صفت صورت میگرفت
حالا مورد ج گفته که نوکلئیک اسید های داخل باکتری ! نگفته در عصاره که اصن نگفته که تهیه کردیم یا نه و بعدشم نگفته که اینو میبریم در مجاورت باکتری بدون پوشینه
اگه بقیه موارد نگاه کنی این چیزا رو گفتن ..erfany
اتفاقا این بعضی رو هم از عمد داده که اینجور فک کنین که آره من بعضی رو رنا در نظر می گیرم و میگم دنا هنوز هست و انتقال صفت صورت میگیره ،،در حالی که باید لفظ عصاره باکتری رو میگفت و اون که در مجاورتش قرار دادیم مثه مورد د ،که نگفته، -
parsa_tabaei
اگه بقیه موارد نگاه کنی این چیزا رو گفتن ..erfany
فکر نکنم انقدر قصد ریز شدن داشته باشه چون تو پاسخ نامه هم خیلی ساده نوشته و کلا سطح تستای این کتاب انحرافی نیست -
erfany
فکر نکنم انقدر قصد ریز شدن داشته باشه چون تو پاسخ نامه هم خیلی ساده نوشته و کلا سطح تستای این کتاب انحرافی نیستparsa_tabaei
همین تست رو فک می کنم در آیکیو یا یکی از آزمونای قلمچی دیده بودم و اینجور ج رو صحیح گرفته بود و توضیحش این بود. -
parsa_tabaei
همین تست رو فک می کنم در آیکیو یا یکی از آزمونای قلمچی دیده بودم و اینجور ج رو صحیح گرفته بود و توضیحش این بود.erfany
پس اوکی خیلی ممنون️