دیپلم جدید
-
سلام
سال بعد بخوام یه کنکور دیگه به جز رشته خودم بدم باید دیپلم جدید بگیرم
باید چطوری دیپلم جدید بگیرم؟؟؟دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء
یکی بقیه رو تگ کنه
-
سلام
یکی بقیه رو تگ کنه
@در-حال-بارگذاری ادیت شد.....
ترسیدم اشتباه راهنمایی کنم -
فکر کنم باید دروس اختصاصی رشته مورد نظرتو فقط امتحان بدی ...البته برو از مسول امتحانات اداره اموزش و پرورشتون بپرس اونا بهتر میدونن
-
فکر کنم باید دروس اختصاصی رشته مورد نظرتو فقط امتحان بدی ...البته برو از مسول امتحانات اداره اموزش و پرورشتون بپرس اونا بهتر میدونن
@mr-vinyzo ممنون
-
سلام
یکی بقیه رو تگ کنه
@Error-503 سلام
من امسال دیپلم جدید گرفتم اول باید بامدارکت بری اموزش و پرورش و تطبیق رو انجام بدی برای دروسی که مشترک هست یا دیگه نمیخوای امتحان بدی، برای درس های باقی مونده هم باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی که اون جا به ازای هر درس باید یک مبلغی رو پرداخت کنی بعد هم با توجه به دروسی که انتخاب کردی داخل خود مدرسه امتحان میدی یادر امتحان نهایی شرکت میکنی -
@Error-503 سلام
من امسال دیپلم جدید گرفتم اول باید بامدارکت بری اموزش و پرورش و تطبیق رو انجام بدی برای دروسی که مشترک هست یا دیگه نمیخوای امتحان بدی، برای درس های باقی مونده هم باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی که اون جا به ازای هر درس باید یک مبلغی رو پرداخت کنی بعد هم با توجه به دروسی که انتخاب کردی داخل خود مدرسه امتحان میدی یادر امتحان نهایی شرکت میکنی@Parisa-Azimi آها ممنون از توضیحتون
-
@Error-503 سلام
من امسال دیپلم جدید گرفتم اول باید بامدارکت بری اموزش و پرورش و تطبیق رو انجام بدی برای دروسی که مشترک هست یا دیگه نمیخوای امتحان بدی، برای درس های باقی مونده هم باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی که اون جا به ازای هر درس باید یک مبلغی رو پرداخت کنی بعد هم با توجه به دروسی که انتخاب کردی داخل خود مدرسه امتحان میدی یادر امتحان نهایی شرکت میکنی@Parisa-Azimi
سلام
ببخشید دورس مشترک رو حتما باید تطبیق داد؟ یه نفر بخواد نمره اش تو اون دروس بهتر شه نمیشه تطبیق نده و اونا رو هم کنار دروس غیر متشترک امتحان بده؟ -
@Parisa-Azimi آها ممنون از توضیحتون
@Error-503 خواهش میکنم
-
@Parisa-Azimi
سلام
ببخشید دورس مشترک رو حتما باید تطبیق داد؟ یه نفر بخواد نمره اش تو اون دروس بهتر شه نمیشه تطبیق نده و اونا رو هم کنار دروس غیر متشترک امتحان بده؟Saudade 19 0 سلام
من درس سلامت و بهداشت و هویت رو تطبیق ندادم و دوباره امتحان دادم ولی از قبل نمره امتحان نهایی این دو درس را نداشتم
باید موقع تطبیق دادن خودتون بگید چه درس هایی رو می خواید تطبیق بدین و چک هم بکنید که اشتباهی رخ نده