جلسه 43 فیزیک اقای طلوعی
-
سلام من ویدیوهای اقای طلوعی رو دانلود کردم ولی به جای جلسه 43 که میشه قسمت 4 نوسان ویدیو شیمی هست! برای بقیه هم همینطوره؟ اگر نه میشه بگید چه کیفیتی رو دانلود کردید؟ اگر هم واقعا مشکل داره کسی ویدیو اصلی رو داره؟؟
Ahra سلام
این مشکل که به طور کامل رفع شده بود امکان نداره الان این مشکل باشه
از چه سرویسی اینترنت میگیرید؟
لطفا لینک فیلم رو بزارید. -
Ahra سلام
این مشکل که به طور کامل رفع شده بود امکان نداره الان این مشکل باشه
از چه سرویسی اینترنت میگیرید؟
لطفا لینک فیلم رو بزارید.mohammadhassan منظورتون از سرویس رو نمیفهمم. اینم لینک https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/
-
سلام من ویدیوهای اقای طلوعی رو دانلود کردم ولی به جای جلسه 43 که میشه قسمت 4 نوسان ویدیو شیمی هست! برای بقیه هم همینطوره؟ اگر نه میشه بگید چه کیفیتی رو دانلود کردید؟ اگر هم واقعا مشکل داره کسی ویدیو اصلی رو داره؟؟
Ahra من الان نگاه کردم مشکلی نداشت.
هر 3 کیفیت درست بود -
mohammadhassan منظورتون از سرویس رو نمیفهمم. اینم لینک https://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/26/
Ahra منظور من اینه که از چه شرکتی اینترنت گرفتید؟ مخابرات مثلا؟ یا ... ؟
-
Ahra من الان نگاه کردم مشکلی نداشت.
هر 3 کیفیت درست بودmohammadhassan یعنی الان مشکل نداره؟ من چند ماه قبل همه ویدیو ها رو باهم دانلود کردم شاید اگر الان دوباره امتحان کنم درست بیاد... ممنون سرویس هم ADSL?
-
mohammadhassan یعنی الان مشکل نداره؟ من چند ماه قبل همه ویدیو ها رو باهم دانلود کردم شاید اگر الان دوباره امتحان کنم درست بیاد... ممنون سرویس هم ADSL?
Ahra برای من مشکل نداره
من تعجب میکنم این مشکل حل شده بود و خیلیا که مشکل داشتن گفتن که مشکلی نداره.
اینترنت که فناوریش ADSL هست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: منظور من شرکتیه که اینترنت ازش میگیرید. پارس آنلاین؟ صبانت؟ شاتل ؟ مخابرات؟ های وب؟ و ...
اگه نمیدونید مهم نیست... -
Ahra برای من مشکل نداره
من تعجب میکنم این مشکل حل شده بود و خیلیا که مشکل داشتن گفتن که مشکلی نداره.
اینترنت که فناوریش ADSL هست :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: منظور من شرکتیه که اینترنت ازش میگیرید. پارس آنلاین؟ صبانت؟ شاتل ؟ مخابرات؟ های وب؟ و ...
اگه نمیدونید مهم نیست...شاتل
mohammadhassan :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
شاتل
mohammadhassan :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
Ahra من میگم تا رسیدگی کنن
چند تا پیام بالا رو ببینید گفتم شرکت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
چند تا پیام بالا رو ببینید گفتم شرکت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:mohammadhassan آهان ببخشید من حواسم سمت مخابرات جلب شد!
-
چند تا پیام بالا رو ببینید گفتم شرکت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:mohammadhassan به هر حال الان میشه دانلود کرد یا نه؟؟ چون گفتید رسیدگی..
-
mohammadhassan به هر حال الان میشه دانلود کرد یا نه؟؟ چون گفتید رسیدگی..
Ahra شما اگه میشه ویدئوهاتون رو مثلا با ایرانسل یا همراه اول دانلود کنید . بسته های مقرون به صرفه ای هم دارن قیمتشون خوبه
من این مشکل رو میگم ولی تعجب میکنم نباید دوباره این مشکل برمیگشت! -
Ahra شما اگه میشه ویدئوهاتون رو مثلا با ایرانسل یا همراه اول دانلود کنید . بسته های مقرون به صرفه ای هم دارن قیمتشون خوبه
من این مشکل رو میگم ولی تعجب میکنم نباید دوباره این مشکل برمیگشت!mohammadhassan الان که اسم ایرانسل و .. آوردید من دوستم با ایرانسل میتونست بین سه کیفیت انتخاب کنه اما برای من شانسی بود که بتونم کدوم کیفیت رو بگیرم پس به این خاطر بوده. پس با ایرانسل دانلود میکنم مرسی لطف کردید وقت گذاشتید