پوشش غشایی اطراف رشته های عصبی!!!
-
سلام وقت بخیر
ممنون میشم اینو چک کنید
نورون ها در تشکیل پوشش غشایی اطراف رشته های عصبی فاقد نقش هستند.
خب این گزاره درست گرفته شده!
حالا سوالم اینه که
از یاخته ی پشتیبان برای اون پوشش غشایی دور رشته صحبت کرده!
خب برای من کلمه ی پوشش غشایی سوال هست(مگه سلول پشتیبان دور رشته ها نمیپیچه؟ پس در هر حال نمیتونیم بگیم فقط سلوله و پوشش غشایی نیست؟)
@یازدهم
@دوازدهم
@Dopamine -
سلام وقت بخیر
ممنون میشم اینو چک کنید
حالا سوالم اینه که
خب برای من کلمه ی پوشش غشایی سوال هست(مگه سلول پشتیبان دور رشته ها نمیپیچه؟ پس در هر حال نمیتونیم بگیم فقط سلوله و پوشش غشایی نیست؟)
@یازدهم
@دوازدهم
@Dopamine@M-Tina
سلام عزیزم صبحت بخیر
منظورش از پوشش غشایی، میلین هستش ؛و از اونجایی که یاخته هایی هم که میلین رو می سازن نوروگلیای میلین ساز هستش و یه یاخته غیر عصبیه پس این گزاره گزاره ی درستیه .
راستش متوجه تیکه اخر سوالت نشدم
یعنی اینکه بگیم مثلا دور دندریت نوروگلیا پیچیده ؟ -
سلام وقت بخیر
ممنون میشم اینو چک کنید
حالا سوالم اینه که
@یازدهم
@دوازدهم
@Dopamine@M-Tina
سلام. چون در نورگلیا های میلین ساز، به واسطه پهن شدنشون نسبت سطح به حجمشون خیلی زیاد میشه، و نازک میشن، بخش قابل توجهی از سلول غشاست. پس میشه گفت میلین ساز، نوعی پوشش غشایی هست.
البته توجه کن که اگر خیلی ریز بینانه بررسی کنیم، حرفت درسته. اما اینطور سوالات رو نیازی نیست خیلی مته به خشخاش بذاریم.
امیدوارم منظور رو رسونده باشم -
@M-Tina
سلام عزیزم صبحت بخیر
منظورش از پوشش غشایی، میلین هستش ؛و از اونجایی که یاخته هایی هم که میلین رو می سازن نوروگلیای میلین ساز هستش و یه یاخته غیر عصبیه پس این گزاره گزاره ی درستیه .
راستش متوجه تیکه اخر سوالت نشدم
یعنی اینکه بگیم مثلا دور دندریت نوروگلیا پیچیده ؟ -
@M-Tina
سلام. چون در نورگلیا های میلین ساز، به واسطه پهن شدنشون نسبت سطح به حجمشون خیلی زیاد میشه، و نازک میشن، بخش قابل توجهی از سلول غشاست. پس میشه گفت میلین ساز، نوعی پوشش غشایی هست.
البته توجه کن که اگر خیلی ریز بینانه بررسی کنیم، حرفت درسته. اما اینطور سوالات رو نیازی نیست خیلی مته به خشخاش بذاریم.
امیدوارم منظور رو رسونده باشم -
@M-Tina
خواهش می کنم