خصلت فلزی و شعاع اتمی
-
سلام دوستان.
کتاب گفته گزینه 1، یعنی همه درست هستن. ولی به نظر من گزاره سه غلط هست. توی بخش اولش که شکی نیست، ولی بخش دومش بحث برانگیزه. جلوتر میبینیم که D شعاع اتمی بیشتری نسبت به A داره(چون D چهار تا لایه داره ولی A سه تا). پس الکترون هاش وابستگی کمتری به هسته دارن(چون از هسته دورتر هستن) و تمایل بیشتری به از دست دادن الکترون هست.
ریاضیا تجربیا یازدهم دوازدهم -
C Comrade marked this topic as a question on
-
سلام دوستان.
کتاب گفته گزینه 1، یعنی همه درست هستن. ولی به نظر من گزاره سه غلط هست. توی بخش اولش که شکی نیست، ولی بخش دومش بحث برانگیزه. جلوتر میبینیم که D شعاع اتمی بیشتری نسبت به A داره(چون D چهار تا لایه داره ولی A سه تا). پس الکترون هاش وابستگی کمتری به هسته دارن(چون از هسته دورتر هستن) و تمایل بیشتری به از دست دادن الکترون هست.
ریاضیا تجربیا یازدهم دوازدهم@Comrade_Bayat در خصلت فلزی و شعاع اتمی گفته است:
D شعاع اتمی بیشتری نسبت به A داره(چون D چهار تا لایه داره ولی A سه تا). پس الکترون هاش وابستگی کمتری به هسته دارن(چون از هسته دورتر هستن) و تمایل بیشتری به از دست دادن الکترون هست.
این قائده رو برای عنصر های هم گروه استفاده کن نه مقایسه هر دو عنصر
مثلا اره میتونیم بگیم پتاسیم از سدیم واکنش پذیر تره ولی لزوما نمیتونیم بگیم منگنز هم بیشتر از سدیمه -
@Comrade_Bayat در خصلت فلزی و شعاع اتمی گفته است:
D شعاع اتمی بیشتری نسبت به A داره(چون D چهار تا لایه داره ولی A سه تا). پس الکترون هاش وابستگی کمتری به هسته دارن(چون از هسته دورتر هستن) و تمایل بیشتری به از دست دادن الکترون هست.
این قائده رو برای عنصر های هم گروه استفاده کن نه مقایسه هر دو عنصر
مثلا اره میتونیم بگیم پتاسیم از سدیم واکنش پذیر تره ولی لزوما نمیتونیم بگیم منگنز هم بیشتر از سدیمه -
آدمک این حرف شما قبول، ولی قبول دارید شعاع اتمی منگنز بیشتر از سدیمه دیگه؟ چون پیام دومتون من رو به شک انداخت
-
سلام دوستان.
ریاضیا تجربیا یازدهم دوازدهم -
C Comrade has marked this topic as solved on
-
@Comrade_Bayat سلام
کلا گروه ۱ و ۲
واکنش پذیری فوق العاده بالایی دارن...
واکنش پذیری این ۲ گروه از تمام فلزات بیشتره!