ترمیم معدل
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من سه ساله پشت کنکور موندم و از اونجایی که هر سه سال با رتبه های بدی رد میشدم تصمیم گرفتم معدل نهاییم رو ترمیم کنم.ولی هنوزم دو دلم و نمیدونم واقعا انجام بدم یا نه.
همچنین میخوام بدونم زمین شناسی سال ۱۱ رو هم میتونم بدم؟ یا تا حالا تجربه ای داشتید در مورد ترمیم معدل؟ -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام من سه ساله پشت کنکور موندم و از اونجایی که هر سه سال با رتبه های بدی رد میشدم تصمیم گرفتم معدل نهاییم رو ترمیم کنم.ولی هنوزم دو دلم و نمیدونم واقعا انجام بدم یا نه.
همچنین میخوام بدونم زمین شناسی سال ۱۱ رو هم میتونم بدم؟ یا تا حالا تجربه ای داشتید در مورد ترمیم معدل؟نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDark Enchanter
حتی اگر تجربه همه هم بشنوی بنظرم چیزی عوض نمیشه، این بستگی به ظرفیت تو داره،اگر این جدیت رو در خودت میبنی بگیرش و انجامش بده -
همچنین میخوام بدونم زمین شناسی سال ۱۱ رو هم میتونم بدم؟ یا تا حالا تجربه ای داشتید در مورد ترمیم معدل؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDark Enchanter در ترمیم معدل گفته است:
همچنین میخوام بدونم زمین شناسی سال ۱۱ رو هم میتونم بدم؟ یا تا حالا تجربه ای داشتید در مورد ترمیم معدل؟باید از نو دیپلم بگیری
من ترمیم کردن این افراد پست بلند شدن گفتن ترمیم کردی؟ به درک باز ترازت رو میارن پایین -
Dark Enchanter در ترمیم معدل گفته است:
همچنین میخوام بدونم زمین شناسی سال ۱۱ رو هم میتونم بدم؟ یا تا حالا تجربه ای داشتید در مورد ترمیم معدل؟باید از نو دیپلم بگیری
من ترمیم کردن این افراد پست بلند شدن گفتن ترمیم کردی؟ به درک باز ترازت رو میارن پاییننوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi شما خبر داری میشه دیپلم مجدد گرف یا نه؟
مثلا کسی که دیپلم تجربی نظام قدیم داره میتونه دیپلم تجربی نظام جدید بگیره؟ -
Kourosh Mousavi شما خبر داری میشه دیپلم مجدد گرف یا نه؟
مثلا کسی که دیپلم تجربی نظام قدیم داره میتونه دیپلم تجربی نظام جدید بگیره؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک در ترمیم معدل گفته است:
مثلا کسی که دیپلم تجربی نظام قدیم داره میتونه دیپلم تجربی نظام جدید بگیره؟بله می شه گرفت
-
آدمک در ترمیم معدل گفته است:
مثلا کسی که دیپلم تجربی نظام قدیم داره میتونه دیپلم تجربی نظام جدید بگیره؟بله می شه گرفت
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi مطمئن؟
پای نظام وظیفه گیر نیست؟ -
Kourosh Mousavi مطمئن؟
پای نظام وظیفه گیر نیست؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi ای وای
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط Saudade 19 0 انجام شده
Kourosh Mousavi
یعنی دیپلم مجدد ها عملا برا دختراس؟
مملکته آخه؟ -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به هر بهانه ای میخوان بزننت زمین
به بهانه پشت کنکور بودن
به بهانه سال فارغ التحصیلی
به بهانه یبار ترمیم کردن
به بهانه پسر بودن...!
دمتون گرم خدایی...از هیچ چیزی دریغ نکردید... -
به هر بهانه ای میخوان بزننت زمین
به بهانه پشت کنکور بودن
به بهانه سال فارغ التحصیلی
به بهانه یبار ترمیم کردن
به بهانه پسر بودن...!
دمتون گرم خدایی...از هیچ چیزی دریغ نکردید...نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 قشنگ کمر بستن پشت کنکوریارو حذف کنن
واقعا کشتن رویای ی آدم با نفسش فرق چندانی نداره -
Saudade 19 0 قشنگ کمر بستن پشت کنکوریارو حذف کنن
واقعا کشتن رویای ی آدم با نفسش فرق چندانی ندارهنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۲، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک
رویا بمیره دیگه آدم میخواد زنده باشه یا مرده...فرقی نداره... -
Kourosh Mousavi
مملکته آخه؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۲، ۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 0 در ترمیم معدل گفته است:
Kourosh Mousavi
مملکته آخه؟باید از آیین نامه بند "پ" استفاده کنی
"پارتی" -
Saudade 19 0 در ترمیم معدل گفته است:
Kourosh Mousavi
مملکته آخه؟باید از آیین نامه بند "پ" استفاده کنی
"پارتی" -
Saudade 19 0 قشنگ کمر بستن پشت کنکوریارو حذف کنن
واقعا کشتن رویای ی آدم با نفسش فرق چندانی ندارهنمیدونم چرا این کاور میکنن ولی برنامه آموزش پرورش و حالا سایر دست اندرکاران اینه که پشت کنکوری ها رو از چرخه رقابت حذف کنن
ما یه گوشه نشستیم داره درسمونو میخونم نمیدونم مشکل چیه واقعا ؟