قند های متصل به باز
-
سلام.
"بر اساس آزمایش های چارگاف میتوان گفت تعداد قندهای متصل به سیتوزین با تعداد قندهای متصل به گوانین در هر نوکلئیک اسید برابر است."با فرض اینکه گیر این گزاره رو قسمت هر نوکلئیک اسید نباشه، نمیشه به قسمت قند های متصل به باز گیر داد؟
-
سلام.
"بر اساس آزمایش های چارگاف میتوان گفت تعداد قندهای متصل به سیتوزین با تعداد قندهای متصل به گوانین در هر نوکلئیک اسید برابر است."با فرض اینکه گیر این گزاره رو قسمت هر نوکلئیک اسید نباشه، نمیشه به قسمت قند های متصل به باز گیر داد؟
مآهور
سلام وقت بخیر
یه سوال تو مایه های سوال شما تو کنکور تکرار شده بود و طراح بهش گیر نداد
که موقع تحلیل گفتند که مفرد+ مفرد بگه یا جمع+ جمع مقایسه کنه در صورتی که یکی باشه مشکلی پیش نمیاد ولی بالاخره بحث سرش میتونه باشه
ببینیم بقیه چی میگن :)Reza-H
رضا سلام
فکر کنم خیراندیش یه بار تو تحلیل کنکور همچین چیزی گفت حالا تو بهتر میدونی :)) -
مآهور
سلام وقت بخیر
که موقع تحلیل گفتند که مفرد+ مفرد بگه یا جمع+ جمع مقایسه کنه در صورتی که یکی باشه مشکلی پیش نمیاد ولی بالاخره بحث سرش میتونه باشه
رضا سلام
فکر کنم خیراندیش یه بار تو تحلیل کنکور همچین چیزی گفت حالا تو بهتر میدونی :))@f-nalist در قند های متصل به باز گفته است:
رضا سلام
فکر کنم خیراندیش یه بار تو تحلیل کنکور همچین چیزی گفت حالا تو بهتر میدونی :))سلام فرزام. خیر اندیش رو الان دقیق یادم نیست ولی آره. یا خیر اندیش بود یا فرهمند یه چیزی تو همین فضا ها میگفت. دقیق یادم نیست :)
ولی منم باهات موافقم.
منظور این سوال اینطور برداشت میشه که قند هایی که متصل به گوانین هستند و قند هایی که متصل به سیتوزین هستند برابرند.
مآهور -
مآهور
سلام وقت بخیر
رضا سلام
فکر کنم خیراندیش یه بار تو تحلیل کنکور همچین چیزی گفت حالا تو بهتر میدونی :)) -
@f-nalist در قند های متصل به باز گفته است:
رضا سلام
فکر کنم خیراندیش یه بار تو تحلیل کنکور همچین چیزی گفت حالا تو بهتر میدونی :))سلام فرزام. خیر اندیش رو الان دقیق یادم نیست ولی آره. یا خیر اندیش بود یا فرهمند یه چیزی تو همین فضا ها میگفت. دقیق یادم نیست :)
ولی منم باهات موافقم.
منظور این سوال اینطور برداشت میشه که قند هایی که متصل به گوانین هستند و قند هایی که متصل به سیتوزین هستند برابرند.
مآهور -
م مآهور marked this topic as a regular topic on
-
مآهور
به نظرم نیازی به شفاف سازی نبود.
جمله رو یه بار با دید کلی بخونین به نظرم اونقدرا هم ابهام نداره. ما از این روش توی گفت و گو های روزمره هم استفاده می کنیم. -
سلام.
مآهور سلام ....چرا اتفاقا........ به خاطر قن هاش از همون او گزاره رو نخونده میشه غلط گرفت و رفت بعدی.....چون که ...سیتو زین قند ها ندارع....یدونه قند دارع
@f-nalist -
مآهور سلام ....چرا اتفاقا........ به خاطر قن هاش از همون او گزاره رو نخونده میشه غلط گرفت و رفت بعدی.....چون که ...سیتو زین قند ها ندارع....یدونه قند دارع
@f-nalist -
@f-nalist ای وای....😂
-
@f-nalist -
سلام.
-
مآهور جمله کاملا درسته بنظرم چون چاگراف فقط روی دنا کار کرد و خب توی دنا تعداد Cو G باهم برابر هستن و هرکدوم یک قند پنج کریمه دئوکسی ریبوز دارن !!!