b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
تست
-
انحلال پذیری کربن دی اکسید در آب در دمای 25 و فشار 1 اتمسفر برابر 0.145 می باشد. اگر فشار کربن دی اکسید در یک بطری نوشیدنی گازدار 1.5 لیتری دربسته 3 اتمسفر باشد. پس از باز شدن در بطری و گذشت زمانی کافی در دمای 25 تقریبا چند گرم کربن دی اکسید از بطری خارج می شود؟چگالی نوشیدنی را 1 گرم بر میلی لیتر در نظر بگیرید.
-
میشه یکی اینو حل منه پاسخنامش توضیح نداره
-
آدمک سلام
واقعیتش من جوابش رو 4.35 آوردم. تست جوریه که یه حالت اولیه داری و یه حالت ثانویه. دوتا رو باید از هم کم کنی تا مقدار خروجی رو بهت بده.علی القاعده منم همین کارو کردم ولی توی پاسخنامه حالت اولیه رو لحاظ نکرده و جوری که انگار کل گازش خارج میشه جواب رو زده تقریبا 6.5 و این معنیش اینکه باید فشار صفر بشه که یعنی خلا!
یعنی با باز شدن در نوشابه واقعا کل گازش خارج میشه؟ فرض کنیم که زمان کافی هم باشه اما وقتی تغییر دما نداریم چطور ممکنه؟
واقعا گیج شدم اگه کسی می دونه اینو توضیح بده. -
-
@Ronin اره منم همونو بدست میارم
پاسخنامه رو بفرستید ببینم چی میگه
-
چرا اینجا اینقدر ساکته
چرا اینجا اینقدر ساکته
....
هرکی میاد سین میکنه میره -
@Ronin چیشد پاسخنامه رو نفرستادید
-
@Ronin ای بابا چه عجیب
-
آدمک گرفتار شدیم به خدا
چاره ای نیست منطق سوال رو درست می گیریم می ریم جلو
ولی سخته خدایی درسته که با باز شدن در نوشابه فشار نوشیدنی کاهش پیدا می کنه و حتی شاید کمتر از یک هم بشه ولی منطقا که صفر نمیشه چون فشار هوای محیط سرجاشه مگر اینکه بخواد غلظت نوشیدنی رو بهانه کنه -
-
@Ronin اره والا نمیدونم