زیست
-
سلام تک تک گزینه ها رو توضیح میدین؟
وای چرا این فصله اینقدر سخته؟
اصلا تست هاش از کتاب نیست یه چیزی فراتره
اولش عادیه؟
@N-Sz 1.
گزاره اول فقط می تونه در مورد tRNA بررسی بشه که در اون صورت درسته در خصوص rRNA قابل بررسی نیست چون در کتاب هیچ اشاره ای بهش نشده البته با توجه معلومات خودم می تونم این بخش رو توجیه کنم به این صورت که با توجه به اینکه rRNA در ساختار ریبوزوم نقش داره و mRNA از سمتی به واحد کوچک رناتن متصل میشه که امکان ایجاد پیوند هیدروژنی وجود نداره پس فقط می مونه tRNAباشه.
2.درسته چون در پروکاریوت ها دنا حلقویه
3.درسته در باکتری فقط یک نوع آنزیم رنابسپاراز داریم
4.غلطه چون رنابسپاراز 3 هم نقش داره. -
از اخر شروع کنیم
4 غلطه: چون ما تو یاخته انسان میتوکندری هم داریم که rRNA های ریبوزوماش توسط رنابسپاراز پروکاریوتی رونویسی شدن
3 غلطه: ممکنه این باکتری پلازمید(دیسک) داشته باشه و RNA از روی اون ساخته شده باشه
2 درسته: قسمت اول داره میگه این سلول هسته نداره و پروکاریوتیه خب پس دناش حلقویه دیگه
1 غلطه: بنظرم بخاطر واژه "آمینواسیدها" غلط میشه چون هر tRNA موقع ورود به ریبوزوم فقط یه امینواسید میتونه بیاره -
از اخر شروع کنیم
4 غلطه: چون ما تو یاخته انسان میتوکندری هم داریم که rRNA های ریبوزوماش توسط رنابسپاراز پروکاریوتی رونویسی شدن
3 غلطه: ممکنه این باکتری پلازمید(دیسک) داشته باشه و RNA از روی اون ساخته شده باشه
2 درسته: قسمت اول داره میگه این سلول هسته نداره و پروکاریوتیه خب پس دناش حلقویه دیگه
1 غلطه: بنظرم بخاطر واژه "آمینواسیدها" غلط میشه چون هر tRNA موقع ورود به ریبوزوم فقط یه امینواسید میتونه بیارهآدمک گزاره اول رو اینقدر پیچیده بررسی کردم که اصلا حواسم به اون ها نبود.
ساختار های ریبوزوم هم غلطه آمینو اسید وارد هر دو ساختار ریبوزوم نمیشه
پلازمید هم کلا یادم نبود خدا رو شکر
و اینکه روی سوال رو خط خطی کرده سخت تر شده چون نمی دونی چندتا درسته چندتا غلطه! -
آدمک گزاره اول رو اینقدر پیچیده بررسی کردم که اصلا حواسم به اون ها نبود.
ساختار های ریبوزوم هم غلطه آمینو اسید وارد هر دو ساختار ریبوزوم نمیشه
پلازمید هم کلا یادم نبود خدا رو شکر
و اینکه روی سوال رو خط خطی کرده سخت تر شده چون نمی دونی چندتا درسته چندتا غلطه!