سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶ دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
بهترین راه برای مقایسه شعاع اتمی دو عنصر که نه در یک گروه قرار دارن و نه در یک دوره چی هست؟ برای مثال چجوری میتونیم شعاع اتمی Br و N رو با هم مقایسه کرد؟
IMG_20241114_001251.jpg
سلام. پاسخ این تست چه گزینه ای میشه؟ خود پاسخنامه که گزینه ۲ رو گفته اما به نظر من هر چهار عبارت اشتباه هست. تعداد الکترون های بیرونی ترین لایه هلیوم ۲ تا هست در صورتی که برای گاز های نجیب ۸ الکترون در بیرونی ترین لایه داریم.
Screenshot_2024-11-03-13-07-10-473_cn.wps.moffice_eng.jpg
سلام روزتون بخیر ❤️
ببخشید برای این نمودار تو کتاب IQگفته میزان افزایش تولید فلزها بیشتر از مواد معدنی ولی خود نمودار که مواد معدنی بیشتر الان کدوم درسته ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
سلام، منظور از اینکه گفته می شه واکنش به طور کامل اتفاق می افته چیه؟ مثلا در این سوال:
« 11/4 لیتر مخلوطی از گاز های اتان، اتین و اتن در شرایط STP، با 0/15 مول گاز هیدروژن به طور کامل واکنش می دهد.»
یعنی چیزی از مخلوط نمی مونه یا چیزی از گاز هیدروژن یا هر دو؟
IMG_20241023_212151.jpg
سلام. گزینه ب نادرست هست؛ چون با افزایش عدد اتمی روند خصلت فلزی در گروه ها افزایشی و در دوره ها کاهشی هست. پس با هم مشابه نیستند در صورتی که گزینه دو گفته مشابهاند. با این حال پاسخنامه گزینه ۱ رو درست در نظر گرفته.