7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تفکر طراح
-
سلام بچه ها برای حمایت از فرصت مجدد ترمیم معدل خواهش میکنم هرکاری از دستتون برمیاد انجام بدین اینجور ک معلومه نمیخان این فرصتو بدن و اینده ی خیلیا نابود میشه اگ تهران هستین حضوری برین پیش آقای زارعی و از لینک زیر هم حمایت کنین https://www.karzar.net/76090
-
f.nalist سلام
در گزاره اخر اوردن لفظ اندامک برای هسته صحیح نیست
چون که هسته اندامک نمیباشد -
MIM.Atefat سلام میشه منو راهنمایی کنید
این مطلب رو کجا خوندید؟ -
Reza-H سلام این از سطح کتاب زیادیه و نیست
ولی پروتئین ها میتونن ی چیزایی بسازن برای بدن ولی تو کتاب نگفته
تو اینجور سوالا ادامه بده حتما طراح ی چیزی گزاشته که بتونی سوالو رد کنی... -
@Rnn سلام
این مورد رو سوالای کنکور زیاد کار کردهو هم اینکه یکی از دانشجو پزشکی گفتن
تو کتاب هم بیان کردن -
MIM.Atefat فکر می کنم خودتون می دونید معیار کتابه نه فلان دانشجوی پزشکی
منظورم این بود کجای کتاب؟ -
MIM.Atefat ببینید اگه خارج از کتاب بخوایم حرف بزنیم دراون صورت نه رناتن نه کافنده تن نه شبکه ی آندوپلاسمی و... اندامک نیستند چون تقسیم بندی و تعریف اندامک تغییر کرده اما داخل کتاب کجا نوشته هسته اندامک نیست؟
-
@Rnn هسته اندامک حساب میشه
هم تو کتابای مرجع هم کنکور -
f.nalist سلام
در مورد گزاره آخر
چون گفته برخی
ینی واسه یه گروه از سلول ها بخوره و با یه گروه دیگه ناسازگار باشه .
مولکول های مرتبط با ژن اولا خود نوکلئوئیک اسید ها و پروتئین هستند به طور کلی .
قسمت دوم سوال که درسته
یعنی هم نوکلئوئیک اسیدها و هم پروتئین توی هسته یافت میشن
قسمت اول هم درسته چون درسته چون نوکلئوئیک اسید اطلاعات رو ذخیره میکنه و پروتئین طبق کتاب اطلاعاتی ذخیره نمیکنهپس گزاره آخر درسته
البته این مطلب یکم زشته که از راه ادبیات میشه این گزاره رو رد کردیه نکته ای هم اینکه
به نکته های خارج از کتاب و دانشجوی پزشکی و فراکتاب و ..........اصلا توجه نکنید
حواستون رو از موضوع اصلی دور میکنه
همیشه معیار کتابه
-
@Rnn در طبقه بندی کتاب درسی درمورد اندامک ها
هسته رو در اون طبقه قرار نداده -
@Rnn بله کاملا متوجه هستم
-
@Rnn شایدم من اشتباه متوجه شدم
عذر خواهی میکنم من از شما -
MIM.Atefat در تفکر طراح گفته است:
تو اینجور سوالا ادامه بده حتما طراح ی چیزی گزاشته که بتونی سوالو رد کنی...
آره. درست میگی ممنون
-
بچه ها
متاسفانه هیچ کدوم از دلیل های شما برای رد این گزینه درست نیست
پ.ن: لطفا گارد نگیرید اصن سوالو پرسیدم که یادبگیرم دیگه مرسیاین سوال عبارت چهارم طراح سوال 6 خط نوشته اونم گزینشگر که همیشه متن کتاب رو کپی پیست میکنه پس قطعا با لفظ اندامک رد نمیشه
حالا بگیم از دیدگاه قلمچیو سوال دلیل ردش رو تنها گفته که این ویژگی همشونه نه برخی
-
f.nalist بله اینطوری هم میشه بهش پرداخت فکر می کنم کلید حل سوال اطلاعاتی باشه. نگفته که چه نوع اطلاعاتی؟با توجه به اینکه اطلاعات ژنتیکی در RNA و DNA ذخیره میشن و پروتئین ها در بردارنده اطلاعات ژنتیکی ترجمه شده هستند میشه گزاره رو غلط گرفت. چون در واقع پروتئین ها هم دارای اطلاعات ساختاری و عملکردی هستند. و چون نگفته اطلاعات ژنتیکی احتمالا میشه چنین خط فکری رو دنبال کرد. من هنوز قانع نشدم هسته اندامک نیست اگه کسی توضیح قانع کننده ای داره لطفا بگه