زیست
-
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
@N-Sz
1.در حفره های معده هم یاخته پوششی سطحی ماده مخاطی ترشح میکنه
2.این مورد در روده درست نیست
3.هم درسته و هم غلطه ببین اونجایی که شکل یاخته رو برجستهبزرگ کرده هسته به غشای چین خورده نزدیکه اما اونجایی که برده زیر ذره بین اگه دقت کنی هسته ی همه یاخته ها به غشای پایه نزدیکه
4.غلطه یاخته ای با ظاهر دوکی فقط که ماهیچه ای نیست
سه کمتر غلطه و جواب همونه -
@N-Sz گزاره اول رو اینطور اصلاح کنم به این دلیل غلطه که یاخته ی ترشح کننده ماده مخاطی در روده در غده نیست اون چرت و پرتی که در مورد گزاره اول نوشتم اصلا نمی دونم چه ربطی داشت
-
@N-Sz گزاره اول رو اینطور اصلاح کنم به این دلیل غلطه که یاخته ی ترشح کننده ماده مخاطی در روده در غده نیست اون چرت و پرتی که در مورد گزاره اول نوشتم اصلا نمی دونم چه ربطی داشت
@Rnn وقتی وسط کلاس ریاضی زیست تحلیل کنی اینطوری میشه
-
@Rnn وقتی وسط کلاس ریاضی زیست تحلیل کنی اینطوری میشه
-
@N-Sz پس تستت جواب نداره ما در بافت پیوندی سست هم یاخته ی دوکی شکل مشاهده می کنیم طبق شکل 18 ص 16 زیست دهم
-
@N-Sz پس تستت جواب نداره ما در بافت پیوندی سست هم یاخته ی دوکی شکل مشاهده می کنیم طبق شکل 18 ص 16 زیست دهم
-
-
@N-Sz بله ممکنه تست هر جایی باشه اون بنده خدایی که طرحش کرده آدمه و آدمی زاد ممکنه اشتباه کنه و حواسش به یه چیزایی نباشه
-
@N-Sz در زیست گفته است:
سلام میشه لطفا یه نفر تک تک گزینه های این تست رو بررسی کنه
-
مثال نقض : یاخته های پوشش سطحی معده ترشح کننده ماده مخاطی هستند ولی جزئی از غده نیستند
-
اگه تو روده دو تا یاخته ترشح کننده ماده مخاطی دیدین که در تماس با همند یه جایزه میدم
-
اون یاخته طوسی ها رو میگه که تو غده روده اند و ریزپرزا نزدیک هسته هستند
-
منظورش از بدون خط اینه که مخطط نیست و یاخته های ماهیچه ای صاف رو میگه این مخاط که ماهیچه داره ضخیم ترین نیست با توجه به شکل صفحه اول گوارش که بافت ها به طور معمول لوله گوارش رو میگه لایه ماهیچه ای بیشترین ضخامت رو داره
-
-
@N-Sz در زیست گفته است:
سلام میشه لطفا یه نفر تک تک گزینه های این تست رو بررسی کنه
-
مثال نقض : یاخته های پوشش سطحی معده ترشح کننده ماده مخاطی هستند ولی جزئی از غده نیستند
-
اگه تو روده دو تا یاخته ترشح کننده ماده مخاطی دیدین که در تماس با همند یه جایزه میدم
-
اون یاخته طوسی ها رو میگه که تو غده روده اند و ریزپرزا نزدیک هسته هستند
-
منظورش از بدون خط اینه که مخطط نیست و یاخته های ماهیچه ای صاف رو میگه این مخاط که ماهیچه داره ضخیم ترین نیست با توجه به شکل صفحه اول گوارش که بافت ها به طور معمول لوله گوارش رو میگه لایه ماهیچه ای بیشترین ضخامت رو داره
@f-nalist فرزام انگار قراره امشب باتو دعوا کنم
@f-nalist در زیست گفته است:
یاخته های دوکی بافت پیوندی سست مگه دوکی و بدون خط نیستند؟
-
-
@f-nalist فرزام انگار قراره امشب باتو دعوا کنم
@f-nalist در زیست گفته است:
یاخته های دوکی بافت پیوندی سست مگه دوکی و بدون خط نیستند؟
@Rnn
همه لایه ها در لوله گوارش دارای بافت پیوندی سست هستند
در نتیجه مطابق فصل یک زیست دهم میتوان یاخته های دوکی را در آن مشاهده کرد
و میشود این برداشت را کرد که در هر لایه این یاخته ها در تماس با هر لایه لوله گوارش که تست بگه قرار دارنداینجوری خب عزیز من نمیشه تست بافت شناسی زد که
️
-
@Rnn
همه لایه ها در لوله گوارش دارای بافت پیوندی سست هستند
در نتیجه مطابق فصل یک زیست دهم میتوان یاخته های دوکی را در آن مشاهده کرد
و میشود این برداشت را کرد که در هر لایه این یاخته ها در تماس با هر لایه لوله گوارش که تست بگه قرار دارنداینجوری خب عزیز من نمیشه تست بافت شناسی زد که
️
@f-nalist حالا تحلیل منو داشته باش
چین حاصل بالا آمدن زیر مخاط و شامل مخاط و زیر مخاطه البته نه همه ی بخش های زیر مخاط خب حالا درسته که زیر مخاط بافت پیوندی سست داره اما بافت پیوندی چین از شبکه عصبی فاصله داره
طبق شکل 13 فصل 2 -
@f-nalist حالا تحلیل منو داشته باش
چین حاصل بالا آمدن زیر مخاط و شامل مخاط و زیر مخاطه البته نه همه ی بخش های زیر مخاط خب حالا درسته که زیر مخاط بافت پیوندی سست داره اما بافت پیوندی چین از شبکه عصبی فاصله داره
طبق شکل 13 فصل 2 -
@Rnn
بالاخره میرسیم به رد کردن این گزینه دیگه
ردی که من کردم استادم بم یاد داده بود برای همین گفتم@f-nalist مسیر درستی رفتی منم جسارت نمی کنم فقط یه فاکتور از قلم انداختی
-
@Rnn
بالاخره میرسیم به رد کردن این گزینه دیگه
ردی که من کردم استادم بم یاد داده بود برای همین گفتم@f-nalist فرزام تاپیک شیمیم رو دیدی؟ توصیه ای نداری؟
-
@f-nalist فرزام تاپیک شیمیم رو دیدی؟ توصیه ای نداری؟
-
یه چیزی که از نظرم دور مونده البته به خاطر تنبلی در خوندن سوال. ضخیم ترین لایه روده چه ماهیچه ای در نظر بگیریم و چه مخاطی عبارت شبکه ی عصبی در ارتباط با یاخته ی دوکی شکل چه ماهیچه ای در نظر بگیریم چه یاخته بافت پیوندی سست غلطه. ماهیچه رو توضیح بدم. داریم در مورد ماهیچه مخاطی صحبت می کنیم این ماهیچه در واقع میشه گفت در مرز بین مخاط و زیر مخاط واقع شده نزدیک ترین شبکه ی عصبی بهش به اندازه ضخامت زیر مخاط ازش فاصله داره. با خوندن بخش دوم جمله گزاره 4 متوجه شدم طراحش کسی نبوده که حواسش به یه چیزایی نبوده بلکه کلهم توی دیوار بوده.