مرحله پایان رونویسی
-
سلام دوستان
ترتیب موارد زیر در مرحله پایان چطوریه؟
آزاد شدن مولکول RNA، جدا شدن RNA پلی مراز، اتصال دو رشته DNAاتصال دو رشته دنا که تکلیفش مشخصه و آخر از همه هست ولی بین دوتای اول، کدوم یکی زود تر جدا میشه؟ رنا یا رنا پلی مراز؟
-
سلام دوستان
آزاد شدن مولکول RNA، جدا شدن RNA پلی مراز، اتصال دو رشته DNAاتصال دو رشته دنا که تکلیفش مشخصه و آخر از همه هست ولی بین دوتای اول، کدوم یکی زود تر جدا میشه؟ رنا یا رنا پلی مراز؟
Fateme Samaei
اول رنابسپاراز جدا میشه
توی مرحله بعد هیدروژنی های بین رنا و دنا میشکنن ( خودشون)
توی مرحله آخر هم بین دو رشته دنا مجدد هیدروژنی تشکیل میشه (اینم باز خود به خودیه) -
Fateme Samaei
اول رنابسپاراز جدا میشه
توی مرحله بعد هیدروژنی های بین رنا و دنا میشکنن ( خودشون)
توی مرحله آخر هم بین دو رشته دنا مجدد هیدروژنی تشکیل میشه (اینم باز خود به خودیه)@Dopamine سلام مجدد، پاسخنامه آزمون سنجش گفته که اول رنای تازه ساخت جدا میشه، بعد RNA پلی مراز
-
@Dopamine سلام مجدد، پاسخنامه آزمون سنجش گفته که اول رنای تازه ساخت جدا میشه، بعد RNA پلی مراز
Fateme Samaei
گاهی اوقات باخودم فکر می کنم طراح ها کودکان دبستانی هستند که از دبیرستانی ها عقده دارن!
اگر قرار بود اول پیش رنا آزاد بشه آیا این جمله کتاب بی معنی نمی شد؟ -
سلام دوستان
Fateme Samaei اول رنا جدا، بعد رنابسپاراز جدا، بعد اتصال دو رشته دنا بهم. دقیقا همین چیزیه که نوشتین
-
Fateme Samaei
گاهی اوقات باخودم فکر می کنم طراح ها کودکان دبستانی هستند که از دبیرستانی ها عقده دارن!
اگر قرار بود اول پیش رنا آزاد بشه آیا این جمله کتاب بی معنی نمی شد؟ -
@глушение ولی واقعا هم ترتیبش اول رنا بعد رنا بسپارازه. یعنی والا من هر چی تست زدم همین نکته رو داشت
مآهور آره می دونم این از اون مواردی که طراحا با کتاب درجنگن و کاملا سلیقه ای عمل می کنن. به استناد شکل می گن ببینید اول رنا جدا شده