انرژی جنبشی 
-
F f.nalist marked this topic as a question on
-
راه حل رو میگم، ولی الان یکم دارم با تست دست و پنجه نرم میکنم، دو بار سوال رو رفتم تو یکیش به گزینه دو میرسه، ولی تو یکیش به هیچ کدوم نمیرسه. دو راه فرق خاصی ندارن، فقط تو حساب کتاب ریاضیشون یکم فرق میکنه. الان دارم فکر میکنم ببینم مشکل راه دومیه چیه.
-
کجارو دارم اشتباه میرم؟ یا یه سوتی ضایع دارم انجام میدم یا به اون قضیه که رادیکال دو رو 1.4 فرض کردیم ربط داره.@Comrade_Bayat ببین توی سمت راستی هم اگر همون اول رادیکال دو رو ننویسیم 1.4 و توی انتها رادیکال دورو 1.4 فرض کنیم به همون 2.5میرسیم. پس سوتی ندادم، البته اگر آدم سر آزمون گیج نشه میتونه حدس بزنه دو و نیم به 7/3 خیلی نزدیکه. پس نتیجه گرفتم از این تست که اگر رادیکال رو یه چیز خاص فرض کردیم ممکنه جواب نهایی بسته به روش محاسبات ریاضی متفاوت باشه و باید نزدیک ترین گزینه رو بزنیم.
-
کجارو دارم اشتباه میرم؟ یا یه سوتی ضایع دارم انجام میدم یا به اون قضیه که رادیکال دو رو 1.4 فرض کردیم ربط داره.@Comrade_Bayat سوتی نیس
دقیقا بخاطر اون تقریبه رادیکالیه ک طراحه احمق داده
وقتی اول جذر بگیری جواب میشه همونی ک طراح میخواد ولی اگه اول ساده کنی 2 رو از دو طرف اون تقریب بهم میخوره (چون بجای اینکه عدد 1.4 تقریبی در سمت راست ضرب شه در سمت چپ ضرب میشه و چون تقریبیه این بلا سر سوال میاد)
-
@Comrade_Bayat سوتی نیس
دقیقا بخاطر اون تقریبه رادیکالیه ک طراحه احمق داده
وقتی اول جذر بگیری جواب میشه همونی ک طراح میخواد ولی اگه اول ساده کنی 2 رو از دو طرف اون تقریب بهم میخوره (چون بجای اینکه عدد 1.4 تقریبی در سمت راست ضرب شه در سمت چپ ضرب میشه و چون تقریبیه این بلا سر سوال میاد)
-
آدمک بله، متوجه شدم، یک ساعت مشغولش بودم. سردرد گرفتم
. هی میگفتم کجای کارم اشتباهه. بعد از یک ساعت گفتم بزار رادیکال ها رو تهش ساده کنم و فهمیدم مشکل همون رادیکالا بوده.
-
آدمک نه اتفاقا دمش گرم. ممکنه کنکور هم همینجور بوده. اگر الان سر این چیزا گیج بشم و ایراد سوال رو بفهمم تو کنکور اگر اینجور شد گیج نمیشم و میدونم باید چیکار کنم.
-
@Comrade_Bayat نه اقا چی دمش گرم
هر دو راه کاملا درسته از نظر ریاضی
طراح نباید همچین عددی بده، بجای این تقریبا یکاری کنه اصن رادیکالی در نیاد -
آدمک بله، ولی از کجا معلوم یه مریضی مثل همین طراح کنکور نباشه؟! به هر حال باید با مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد هم اشنا باشیم دیگه؟!
-
من نمیدونم چجوری هعی مردم از نشر الگو تعریف میکننن
فکر کنم یه بار یکی کامل نزدتش
من تازه به عنوان یه حل کننده که پاسخنامه رو میخونم و فیزیک قوی نیستم اینارو گرفتم
4-5 تا غلط پیدا کردم تا الان وای به حال بررسی بیشتر -
خلاصه این نکته که الان یاد گرفتم رو تو هم یاد بگیر: وقتی توی سوالی رادیکال رو تقریب میزنی ممکنه جواب نهاییت تو گزینه ها نباشه، نزدیک ترین جواب رو انتخاب کن.
-
من نمیدونم چجوری هعی مردم از نشر الگو تعریف میکننن
فکر کنم یه بار یکی کامل نزدتش
من تازه به عنوان یه حل کننده که پاسخنامه رو میخونم و فیزیک قوی نیستم اینارو گرفتم
4-5 تا غلط پیدا کردم تا الان وای به حال بررسی بیشتر