7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست پایه
-
@Dopamine سلام
با خیلی موارد میشه رد کرد
خب اون دریچه ای که میشه عموما واسه سیاهرگ استفاده میشهولی خب همه خون تیره در گردش عمومی که فقط از سیاهرگ ها رد نمیشه
مثلا سرخرگ وابران توی کلیه -
@Dopamine با سرخرگ ششی نمی تونید رد کنید چون گفته گردش عمومی مثال نقضش رو می تونید مثلا سیاهرگ زیر ترقوه ای در نظر بگیرید
-
Amirhosein Abed ببخشید بخش کلیه زیاد یادم نیست مگه سرخرگ وابران خونش تیره است؟
-
خب پاسخنامه با بزرگ سیاهرگ زبرین ردش کرده
من نتیجه گیریم این بود که کلا ما می دونیم سیاهرگ ها فقط توی دست و پا دریچه دارن
پس جاهای دیگه که دریچه ندارن می تونه ردش کنهاما در مورد سوال دومم
@Rnn
بله متوجهم چون گفته گردش خون عمومی پس نمیشه
ولی اگه فقط می گفت گردش خون یعنی عمومی یا ششی بودن اون رو قید نمی کرد می تونستیم دیگه اره؟ -
@Dopamine در زیست پایه گفته است:
بله متوجهم چون گفته گردش خون عمومی پس نمیشه
ولی اگه فقط می گفت گردش خون یعنی عمومی یا ششی بودن اون رو قید نمی کرد می تونستیم دیگه اره؟قائدتا همین طوره که میگید
@Dopamine در زیست پایه گفته است:
من نتیجه گیریم این بود که کلا ما می دونیم سیاهرگ ها فقط توی دست و پا دریچه دارن
کتاب فقط به دست و پا اشاره کرده ولی با توجه به هدف این دریچه ها میشه این برداشت رو هم داشت که ممکنه در سیاهرگ هایی که دارن خون رو از اندام های پایینی برمیگردونن مشاهده بشه.
-
@Rnn
یا آوران یا وابرانخونی که میبره واسه دفع تیرس
فک کنم آوران باشه
-
-
@Rnn
درسته مچکرم -
Amirhosein Abed
نه نه ،اشتباه نکنید
حواستون باشه که وابران هم خونش روشنه -
@Dopamine بله هر دو روشنه
حتی میتونیم بگیم وابران روشن ترم میتونه باشه چون میدونیم کربن دی اکسید بیشتر بصورت بیکربناته و خب مقدار زیادی از خوناب تراوش میشه پس بی کربناتم همراهش تراوش میشه ینی در وابران نسبت اکسیژن به کربن دی اکسید بیشتر از اورانه -
@Dopamine