دانش آموز های همدانی چطوری زیست رو میخونید؟
-
میشه فقط با جزوه نموداری کلاس رو مرور کنی و
بعد بری سراغ تست؟چون جزوه اصلیش خیلی وقتگیره
-
@0yasin-sh0
پرستو بابایی@M-Tina
ممنون -
@M-Tina
ممنون -
Zahra Molaei 0 سلام خسته نباشید،ببینید من خودم به شخصه اینطوریم مباحث مربوط به دوازدهم رو یک دور کلاس رو میبینم نکاتش روی نموداری وارد میکنم، بعدش چون میخوام تست بزنم،یکبار هم جزوه تایپی رو میخونم چون تو نموداری متن کتاب نیست و اصلا زیست وابسته به متن کتابه
پس اول کلاسو ببینید نکته ها رو بنویسید بعدش یک دور جزوه تایپی رو بخونید(حالا جزوه تایپی هربار کلش رو نخونید،مثلا میخواین از عوامل لازم برای ترجمه تست بزنین فقط همون بخش رو بخونید) و بعدش تست که زدین نکته هرچی بود تو نموداری وارد کنید که بعدا موقع مرور یک بانک نکته جامع و جمع و جود داشته باشید -
Zahra Molaei 0 در دانش آموز های همدانی چطوری زیست رو میخونید؟ گفته است:
بعد بری سراغ تست؟شدنی میشه ولی زیاد گیج میشید سرش یک دور تایپی رو بخونید
-
Zahra Molaei 0 سلام خسته نباشید،ببینید من خودم به شخصه اینطوریم مباحث مربوط به دوازدهم رو یک دور کلاس رو میبینم نکاتش روی نموداری وارد میکنم، بعدش چون میخوام تست بزنم،یکبار هم جزوه تایپی رو میخونم چون تو نموداری متن کتاب نیست و اصلا زیست وابسته به متن کتابه
پس اول کلاسو ببینید نکته ها رو بنویسید بعدش یک دور جزوه تایپی رو بخونید(حالا جزوه تایپی هربار کلش رو نخونید،مثلا میخواین از عوامل لازم برای ترجمه تست بزنین فقط همون بخش رو بخونید) و بعدش تست که زدین نکته هرچی بود تو نموداری وارد کنید که بعدا موقع مرور یک بانک نکته جامع و جمع و جود داشته باشید@0yasin-sh0
ممنون جزوه تایپی رو چقدر میخونید؟ مشاور من میگفت باید انقدر بخونی که متنش رو کامل حفظ باشی؟
من یازدهمم تازه شروع کردم به نظرتون میرسم؟ -
Zahra Molaei 0
سلام خسته نباشید
ببینید نظر من اینه که نباید فقط به جزوهنموداری اکتفا کرد ،چون زیست همونطور که @0yasin-sh0 تاکید کردن وابسته به متن کتابه ،یعنی باید واو به واو کتاب رو مطالعه کرده باشید
حالا توی جزوه ی تایپی هم متن کتاب و دارید هم یه سری نکته های ترکیبیمن خودم این رویه رو ی پیش می گیرم که از روز بعد شروع می کنم به خوندن جزوه تایپی و هر روز یه قسمت از اون رو می خونم
معمولا برای هر مبحث تدریس شده ی استاد ۲ روز زمان کافیه برای تثبیت متن ،که البته بازم مرور لازم
پس بهتره بگم تثبیت اولیهحالا توی روزای بعدش پاسخنامه خوانی تست های تکلیف و تست پلاس رو دارید ( که سعی کنید خیلی روش حساس نباشید ،منظورم از این که حساس نباشید اینه که روی کلمات خیلی گیر نکنید!)
مرحله بعدی هم که من همیشه روز قبل کلاس انجام میدم خوندن جزوه نموداری صرف جمع بندی مطالبه
موفق باشید
-
@0yasin-sh0
ممنون جزوه تایپی رو چقدر میخونید؟ مشاور من میگفت باید انقدر بخونی که متنش رو کامل حفظ باشی؟
من یازدهمم تازه شروع کردم به نظرتون میرسم؟Zahra Molaei 0 ببینید زیست بنظرم درس حفظی نیست بیشتر مفهمومی هست،شما وقتی از یک مبحث تست زیاد بزنید تسلط کافی پیدا میکنید،اینطوری نیست که بگید من متن کتاب رو مسلط مسلط باشم تمامه،نه اینطوری نیست
شما زمانی به ماکسیمم تسلط میرسید که کنار کتاب جزوه و کلاس حداکثر تعداد تست ممکن رو بزنید