روتین مسائل شیمی
-
سلام. شما روتین دارین تو برنامتون؟ چطوری خودتونو موظف به انجامش میکنین؟ من هر کاری کردم نتونستم خودمو مجبور به داشتن روتین مسائل شیمی بکنم...
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
-
یعنی مسئله اینجاست که همش تنبلی و امروز فردا میکنم نمیدونم چجوری موظف کنم خودمو به انجام اینکار. میرم سمت تستام بعد میگم کی حوصله داره فردا انجامش میدم بعد فردا هم همین اش و همین کاسه
مآهور سلام
خب من نمیدونم تدریس ایشون و تکالیفشون چطور هست....اما این که به هر حال یه کاری کنین بهتر از هیچی کار نکردنه(تو مسائل شیمی)
پس بیاید تو هر روزی یه تایم خالی کنین و تو اون تایم مسائل کار کنین
یا مثلا بگین از چمیدونم
۱۱ و نیم شب دیگه درس نمیخونم و دقیقا از همون ۱۱ ونیم شب تا ۱۲ و ربع مثلا مسائل کار کنین....
یا اگه هر روز نمیتونین واسه مسائل شیمی به هر حال تایم ریزی کنین(نه هر روز اگه نمیتونین
بیاین تو ۱ روز قد ۲ روز مسائل کار کنین)
مثلا اگه روزی قراره نیم ساعت مسائل بزنین( تو یه روز ۱ ساعت و نیم بزنین) تا ۳ روز شما کارتونو کردین(حالا باز بینش تونستین یه ربع خالی کنین واسه مرور هم که عالی میشه!)
اینا چیزایی بود که به ذهنم میرسید
امیدوارم کمک کننده باشه -
مآهور سلام
خب من نمیدونم تدریس ایشون و تکالیفشون چطور هست....اما این که به هر حال یه کاری کنین بهتر از هیچی کار نکردنه(تو مسائل شیمی)
پس بیاید تو هر روزی یه تایم خالی کنین و تو اون تایم مسائل کار کنین
یا مثلا بگین از چمیدونم
۱۱ و نیم شب دیگه درس نمیخونم و دقیقا از همون ۱۱ ونیم شب تا ۱۲ و ربع مثلا مسائل کار کنین....
یا اگه هر روز نمیتونین واسه مسائل شیمی به هر حال تایم ریزی کنین(نه هر روز اگه نمیتونین
بیاین تو ۱ روز قد ۲ روز مسائل کار کنین)
مثلا اگه روزی قراره نیم ساعت مسائل بزنین( تو یه روز ۱ ساعت و نیم بزنین) تا ۳ روز شما کارتونو کردین(حالا باز بینش تونستین یه ربع خالی کنین واسه مرور هم که عالی میشه!)
اینا چیزایی بود که به ذهنم میرسید
امیدوارم کمک کننده باشه -
@f-nalist نه من به بخش بدبخت میشمت خندیدم وگرنه اره موازنه هم بعضی وقتا خیلی گیره:face_with_tears_of_joy: