سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
تست
-
@Rnn
آره من محاسباتو کامل ننوشتم ممکنه غلط گفته باشم. فقط باید با همون تغییر متغیر x^2=t ریشه ها رو بدست بیاریم و در هم ضرب کنیم.
-
@Rnn
خب p=2 میشه من یک جا به جای ضرب جمع کردم برای همین غلط شد!
راه حلش رو میخوای یا جواب رو فهمیدی؟البته غیر حل خود معادله فکنم یه راه دیگه هم بشه حل کرد. (با استفاده از همون روابط S=-b/a و P=c/a کتاب)
-
@Rnn اها اره یادم اومد بحث تابع زوج تو ریاضی من کلا اشتباه گرفته بودم حل شد
-
@MaTiN-S در تست گفته است:
البته غیر حل خود معادله فکنم یه راه دیگه هم بشه حل کرد. (با استفاده از همون روابط S=-b/a و P=c/a کتاب)
غیر حل معادله که گفتیم، راهی که به ذهنم رسید اینه که بیایم معادله رو بصورت ضرب چند تا معادله درجه 2 بنویسیم برای هر کدوم ازین معادلات از روابط S و P استفاده کنیم.
-
چرا جواب من شد ۸ پس
-
@MaTiN-S اره دیدمولی من از فرمول رفتم ک حتا مطمئن نیستم برا این سواله جوابه یا نه
-
@MaTiN-S
-
@MaTiN-S اینو تو چنتا سوالم بکار بردم یکیشم فککنم اخرین سوال قلمچی بود مبحث معادله درجه دو..اونجا جواب نمیداد نمیدونم چرا:/
-
@Violet28 این که روش منه ای کلک
-
-
-
اینجا رو میگم..اون ایکس به توان چهار با اون یکی ایکس به توان چهار میشه دوتا ایکس به توان جهار،هیچ کدومم دیگه نمیشن به توان چهار..عدد ثابته هم قطعن میشه جمع سه به توان چهاره با اون پنج به توان چهار منهای بیستی ک اونوره..الان عدد ثابت به ضریب اولی اصن خیلی فرق میکنه با گزینه ها
آدمک @MaTiN-S @Rnn -
@Rnn ای بابا باگ داره ک راه حله
-
@Rnn
نه به جواب داشتن ربطی نداره. این رابطه همیشه برای چند جمله ای ها جواب میده. همه چند جمله ای های درجه 4 حتما 4 ریشه دارن ممکنه 2 تاش عدد حقیقی باشه 2 تاش عدد مختلط که توی دبیرستان درس نمیدن. جمع اون 4 تا ریشه(هم حقیقی هم مختلط) میشه چیزی که توی قضیه گفته شده.