سوال خیلی فوری
-
سلام
یه سوال خیلی فوری دارم
میدونیم که دناهای حلقوی مثه دنای باکتری و دنای کلروپلاست و میتوکندری هیستون ندارن ولی دنای خطی هیستون داره
سوالم اینه که رنا هم هیستون داره یا رنا بدون هیستون هست؟؟؟؟دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی تجربی دوازدهم راه-ابریشم-پرو-شیمی فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
آدمک در سوال خیلی فوری گفته است:
Persfoni بله صد در صد نداره
هیچ رنایی اونقدر طویل نیست که برای جمع و جور کردنش هیستون یا پروتئین های دیگه لازم باشه
اوکی مرسی ممنون
-
-
Persfoni بله صد در صد نداره
هیچ رنایی اونقدر طویل نیست که برای جمع و جور کردنش هیستون یا پروتئین های دیگه لازم باشه
اوکی مرسی ممنون
-
سلام
یه سوال خیلی فوری دارم
میدونیم که دناهای حلقوی مثه دنای باکتری و دنای کلروپلاست و میتوکندری هیستون ندارن ولی دنای خطی هیستون داره
سوالم اینه که رنا هم هیستون داره یا رنا بدون هیستون هست؟؟؟؟دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشم-پرو-زیست راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی تجربی دوازدهم راه-ابریشم-پرو-شیمی فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
Persfoni
اخه اگه رنای پیک باشه و هیستون داشته باشه چجوری قراره ترجمه بشه اگه رنای ناقل باشه چجوری قراره پیوند هیدروژنی بین ناحیه های مکمل برقرار کنه این چه سمی بود
️
-
نسترن در سوال خیلی فوری گفته است:
این چه سمی بود
میشه بفرماید که کجاش سمه؟
یه تست رو متوجه نشدم فکر کردم رنا هم هیستون داره
فک نکنم سوال کردن سم باشه -
Persfoni
خوبه که سوال میپرسی ولی این سوالا تو کنکور نمیاد
رشته پلی نوکلئوتیدی فاقد هیستون در پروکاریوت ها
رشته پلی نوکلئوتیدی دارای هیستون در یوکاریوت ها
فقط همین! -
دوستان عزیز یکم خویشتن دار باشید(چقدر دلم می خواست یه روز توی موقعیت استفاده از این جمله قرار می گرفتم
امروز روز موعوده ) این طوری که پیش میره کار تا گیس و گیسوکشی هم پیش میره. ایشون Persfoni یه مزاحی کردن که شما خوشتون نیومده و شما هم نسترن مزاحی کردین که بیشتر شبیه تمسخر بوده. حالا اتفاقیه که افتاده گذشت کنید و تمومش کنید بره پی کارش
-
دوستان عزیز یکم خویشتن دار باشید(چقدر دلم می خواست یه روز توی موقعیت استفاده از این جمله قرار می گرفتم
امروز روز موعوده ) این طوری که پیش میره کار تا گیس و گیسوکشی هم پیش میره. ایشون Persfoni یه مزاحی کردن که شما خوشتون نیومده و شما هم نسترن مزاحی کردین که بیشتر شبیه تمسخر بوده. حالا اتفاقیه که افتاده گذشت کنید و تمومش کنید بره پی کارش
@глушение در سوال خیلی فوری گفته است:
ایشون Persfoni یه مزاحی کردن
من مزاحی نکردم
واقعا برام سوال بودهاوکی حله
-
@глушение در سوال خیلی فوری گفته است:
ایشون Persfoni یه مزاحی کردن
من مزاحی نکردم
واقعا برام سوال بودهاوکی حله
Persfoni نگفتم شما مزاح کردین گفتم ایشون مزاح کردن
سعی کنید زیاد حساس نباشید حساس شدن روی چنین مطالبی فقط باعث اتلاف وقت خودتون میشه -
Persfoni نگفتم شما مزاح کردین گفتم ایشون مزاح کردن
سعی کنید زیاد حساس نباشید حساس شدن روی چنین مطالبی فقط باعث اتلاف وقت خودتون میشه