فیزیک
-
-
منم نظرم رو ۱ هس ولی حس میکنم زیاد منطقی نیس اینجور نمودار
نباید همچین نموداری شیب داشته باشه
اخه این شیب رو چی تایین میکنه؟ تغییرات پتانسیل بر چه چیزی
داریم از ی نقطه ای به نقطه های جلوتر میریم
بنظرم اگر نموداری بخواد براش رسم بشه بهتره تقریبا ی همچین چیزی باشه
-
منم نظرم رو ۱ هس ولی حس میکنم زیاد منطقی نیس اینجور نمودار
نباید همچین نموداری شیب داشته باشه
اخه این شیب رو چی تایین میکنه؟ تغییرات پتانسیل بر چه چیزی
داریم از ی نقطه ای به نقطه های جلوتر میریم
بنظرم اگر نموداری بخواد براش رسم بشه بهتره تقریبا ی همچین چیزی باشه
-
نمودار مشکلی نداره. فکر کنم در سطح کتاب نیست رسم خود نمودار.
اصلا نیازی نیست رسم کنیم از روی افزایش و کاهش پتانسیل واضحه غیر گزینه ۱ بقیه غلط هستن. -
آدمک نمودارش غلط نیست توی جلد ۲ کتاب فیزیک هالیدی هم همین نمودار هست.
اما منم مثل شما مطمئن نیستم چرا شیب رو ثابت گرفته. البته حدس میزنم به این علت باشه که اگر اختلاف پتانسیل بین دو نقطه رو متناسب با کاری بگیریم که باید انجام بشه تا واحد بار بین اون دو نقطه جابه جا بشه یعنی V متناسب باشه با F و x (مکان) اگر F ثابت باشه V برحسب x میشه همین خط هایی که توی نمودار با شیب ثابت کشیدن.
بنظرم همین که با افزایش و کاهش پتانسیل مشخص کنیم کدوم درسته کافیه. -
آدمک نمودارش غلط نیست توی جلد ۲ کتاب فیزیک هالیدی هم همین نمودار هست.
اما منم مثل شما مطمئن نیستم چرا شیب رو ثابت گرفته. البته حدس میزنم به این علت باشه که اگر اختلاف پتانسیل بین دو نقطه رو متناسب با کاری بگیریم که باید انجام بشه تا واحد بار بین اون دو نقطه جابه جا بشه یعنی V متناسب باشه با F و x (مکان) اگر F ثابت باشه V برحسب x میشه همین خط هایی که توی نمودار با شیب ثابت کشیدن.
بنظرم همین که با افزایش و کاهش پتانسیل مشخص کنیم کدوم درسته کافیه. -
@MaTiN-S خب پس نمودارش واقعا وجود داره
اوهوم مقاومت هارو نقطه ای در نظر نگرفته و شیب رو بر اساس طولی از نمودار کشیده
چون نقطه ای فرض کنیم باید نمودارش بشه مثله چیزی ک کشیدم ینی بدون شیب افت و خیز داشته باشه
حله ممنونآدمک
خواهش میکنم ...
شما گفتی ندیدی نمودارش رو منم یادم نمیاد توی کتاب 11 هم دیده باشم پس فکر نکنم ازمون بخوان کامل تحلیل کنیم همه چی نمودار رو.
ولی همونطور که قبل تر گفتم حدس میزنم بشه برای مقاومت ها از V=iR=ipL/A استفاده کرد که اگر ip/A ثابت باشه برای یک مقاومت پس V تابعی خطی از L یعنی طول مقاومت میشه.
برای اون emf ها هم که پست قبل گفتم نظرم رو ولی 100 درصد مطمئن نیستم. -
آدمک
خواهش میکنم ...
شما گفتی ندیدی نمودارش رو منم یادم نمیاد توی کتاب 11 هم دیده باشم پس فکر نکنم ازمون بخوان کامل تحلیل کنیم همه چی نمودار رو.
ولی همونطور که قبل تر گفتم حدس میزنم بشه برای مقاومت ها از V=iR=ipL/A استفاده کرد که اگر ip/A ثابت باشه برای یک مقاومت پس V تابعی خطی از L یعنی طول مقاومت میشه.
برای اون emf ها هم که پست قبل گفتم نظرم رو ولی 100 درصد مطمئن نیستم. -
@Violet28
فقط باید رابطه اختلاف پتانسیل دو سر باتری رو بنویسی بعد دو حالتی که گفته رو برای R و V اعمال کنی. بعد دو معادله داری که ازشون خواسته سوال بدست میاد.