ضابطه تابع
-
سلام
ضابطه این تابع رو چطور پیدا میکنید؟
ببخشید شکلش دقیق نیست
و یه سوال دیگه
روش ضرب منهای ضرب درحل دستگاه چطوریه؟ -
-
آدمک
بله
من داشتم ویدیو میدیدم روش مبحث نوشتن ضابطه نمودار سهمی بعد گفت که اینم یه روشه
اما خوب متوجه نشدم -
البته میشد بعد از این که نتیجه گرفتیم c=3 هست دو تا نقطه (1,2) و (5,2) رو جایگزاری کرد و به نتیجه رسید.روش ضرب منهای ضرب درحل دستگاه چطوریه؟
متوجه منظورتون نشدم.
@Comrade_Bayat
خیلی ممنونم
بله در روش حلش دستگاه حل کرد با همین نقاط
بعد من برام سوال شده بود که با نقطه 0 و ۳ نمیشد دستگاه حل کرد؟ منظورم اینه این نقطه صفر سه فقط واسه پیدا کردن c هست؟
آخه من چندتا سوال دیده بودم که نقطه c و راس رو داشتیم و مختصات c رو به عنوان نقطه کمکی قرار دادیم.روش ضرب در منها یه روش حل دستگاه مختصات هست که من متوجهش نشدم آقای ثابتی دبیر آلا گفته بودن تو ویدیوشون
-
@Comrade_Bayat
خیلی ممنونم
بعد من برام سوال شده بود که با نقطه 0 و ۳ نمیشد دستگاه حل کرد؟ منظورم اینه این نقطه صفر سه فقط واسه پیدا کردن c هست؟
آخه من چندتا سوال دیده بودم که نقطه c و راس رو داشتیم و مختصات c رو به عنوان نقطه کمکی قرار دادیم.روش ضرب در منها یه روش حل دستگاه مختصات هست که من متوجهش نشدم آقای ثابتی دبیر آلا گفته بودن تو ویدیوشون
Abasy خواهش میکنم
خب ما با جایگزاری 0 و 3 فقط c رو به دست میاریم( چون a و b صفر میشن و c مساوی y میشه)، پس فقط به درد c میخوره.
اگر فقط راس رو داشته باشیم و c هم میشه اینجور رفت: c رو که داریم، راس هم خودش یه نقطه هست پس جایگزاریش میکنیم و به یه معادله دو مجهوله میرسیم. میدونیم منفی بی به روی 2a برابر طول راس سهمی هست، پس یه معادله دو مجهوله دیگه هم پیدا میکنیم، دستگاه حل میکنیم و a و b رو پیدا میکنیم و ضابطه پیدا میشه.Abasy در ضابطه تابع گفته است:
روش ضرب در منها یه روش حل دستگاه مختصات هست که من متوجهش نشدم آقای ثابتی دبیر آلا گفته بودن تو ویدیوشون
متاسفانه بنده تا الان چنین چیزی ندیدم.
-
@Comrade_Bayat
خیلی ممنونم
-
@Comrade_Bayat
خیلی ممنونم
-
Abasy فکر کنم منظورتون حل دستگاه دو معادله دو مجهوله که یه معادله رو ضرب در منفی میکنیم
اگه منظورتون این نیس پس منم نشنیدم -
آدمک
بله
من داشتم ویدیو میدیدم روش مبحث نوشتن ضابطه نمودار سهمی بعد گفت که اینم یه روشه
اما خوب متوجه نشدم -
-
Abasy چیز خاصی نیس فقط وقتی به دو معادله دو مجهول میرسید باید تغییراتی در یک معادله ایجاد کنید که بتونید با جمع معادلات یکی از مجهولارو حذف کنید و مجهول دیگه رو بدست بیارید
-
-
Abasy خواهش میکنم
خب ما با جایگزاری 0 و 3 فقط c رو به دست میاریم( چون a و b صفر میشن و c مساوی y میشه)، پس فقط به درد c میخوره.
اگر فقط راس رو داشته باشیم و c هم میشه اینجور رفت: c رو که داریم، راس هم خودش یه نقطه هست پس جایگزاریش میکنیم و به یه معادله دو مجهوله میرسیم. میدونیم منفی بی به روی 2a برابر طول راس سهمی هست، پس یه معادله دو مجهوله دیگه هم پیدا میکنیم، دستگاه حل میکنیم و a و b رو پیدا میکنیم و ضابطه پیدا میشه.Abasy در ضابطه تابع گفته است:
روش ضرب در منها یه روش حل دستگاه مختصات هست که من متوجهش نشدم آقای ثابتی دبیر آلا گفته بودن تو ویدیوشون
متاسفانه بنده تا الان چنین چیزی ندیدم.
@Comrade_Bayat
ممنونم