فعالیت بدنی
-
@Violet28 یجور دیگه هم میشه گفت اونم اینکه ضربان قلب میره بالا. حالا اونوقت هم تعرق زیاد میشه هم خونرسانی به کلیه... چه خاکی به سرمون باید بریزیم درمورد حجم ادرار.... :face_with_tears_of_joy:
-
مآهور ببینین فککنم فشارخون زیاد میشه خونی ک میره کلیه هم زیاد میشه اما بازجذب آب هم بیشتر شده پس این اونو خنثی میکنه😂
-
سلاام
با من همراه باش گام به گام پیش بریم تا دلیل مستحکمی بر رد این گزاره بیابیم
یک وقتی ما ورزش میکنیم سطح فعالیت میره بالا سوخت و سازمون میره بالا
پس باید برون ده قلب باید بیاد بالا پس در نتیجه باید تعداد انقباض بطن در واحد زمان بیاد بالا اینجوری نیروی وارده در واحد میلی متر جیوه میره بالا و در نهایت فشار خون میره بالاخیلی بالا داشت ولی لازم بود😂
اصن یه مثال عینی
دیدی یک از راه میرسه میگه فشار منو بگیرین میگن نه بشین یه کم تا فشارتو بگیریم
چون فشارش بیشتر از حد نرمالشه
میدونم که میدونستی ولی گفتم که بگم😂خب وقتی شما ورزش زیاد میکنی، چی میکنی؟
آفرین عرق
برای همین آب به همراه نمک و داستان از بدنت دفع میشه
بدن میبینه به کم آبی میخوره اگه همینجوری داستان شه
مغز و مراکز مربوط یه پیام میدن به کلیه
میگن آبارو بازجذب کن یه قطره هم نذار بره تو لگنچه
چرا؟
چون هر آنچه که به لگنچه می ریزد ادرار است و اون موقع فایده نداره و قبلش کلیه بازجذب میکنه
و اینجوری میشه که حجم ادرار کاهش پیدا میکنه
امیدوارم کامل توضیح داده باشمصفحه 53 . 56 کتاب درسی..
-
سلاام
با من همراه باش گام به گام پیش بریم تا دلیل مستحکمی بر رد این گزاره بیابیم
یک وقتی ما ورزش میکنیم سطح فعالیت میره بالا سوخت و سازمون میره بالا
پس باید برون ده قلب باید بیاد بالا پس در نتیجه باید تعداد انقباض بطن در واحد زمان بیاد بالا اینجوری نیروی وارده در واحد میلی متر جیوه میره بالا و در نهایت فشار خون میره بالاخیلی بالا داشت ولی لازم بود😂
اصن یه مثال عینی
دیدی یک از راه میرسه میگه فشار منو بگیرین میگن نه بشین یه کم تا فشارتو بگیریم
چون فشارش بیشتر از حد نرمالشه
میدونم که میدونستی ولی گفتم که بگم😂خب وقتی شما ورزش زیاد میکنی، چی میکنی؟
آفرین عرق
برای همین آب به همراه نمک و داستان از بدنت دفع میشه
بدن میبینه به کم آبی میخوره اگه همینجوری داستان شه
مغز و مراکز مربوط یه پیام میدن به کلیه
میگن آبارو بازجذب کن یه قطره هم نذار بره تو لگنچه
چرا؟
چون هر آنچه که به لگنچه می ریزد ادرار است و اون موقع فایده نداره و قبلش کلیه بازجذب میکنه
و اینجوری میشه که حجم ادرار کاهش پیدا میکنه
امیدوارم کامل توضیح داده باشمصفحه 53 . 56 کتاب درسی..
@f-nalist پس یعنی افزایش فعالیت بدنی افزایش فشار خون و کاهش ادرار درسته؟
الان که اینو نوشتم یهو به ذهنم رسید اون ادمای خوش شانسی که با ورزش زیاد عرق نمیکنن حجم ادرارشون زیاد میشه پس:face_with_tears_of_joy: حالا من میخوام از رو صندلی پاشم برم اب بخورمم عرق میکنم:face_with_tears_of_joy:
-
الان که اینو نوشتم یهو به ذهنم رسید اون ادمای خوش شانسی که با ورزش زیاد عرق نمیکنن حجم ادرارشون زیاد میشه پس:face_with_tears_of_joy: حالا من میخوام از رو صندلی پاشم برم اب بخورمم عرق میکنم:face_with_tears_of_joy:
-
مآهور اونایی که با ورزش زیادم عرق نمیکنن معمولا مشکلات متابولیسمی و تیروئیدی خفیف دارن من خودمم دوران دبیرستان اینجوری بودم رفع شد، ادم باید تعریق داشته باشه
آدمک این از اون مشکلاییه که ادم دلش میخواد داشته باشه:face_with_tears_of_joy:
حالا البته من منظورم با فعالیت زیاد، عرق نکردن نبودا. منظورم با فعالیت، زیاد عرق نکردن بود:face_with_tears_of_joy:قضیه بخشش لازم نیست اعدامش کنیده:face_with_tears_of_joy:
-
آدمک این از اون مشکلاییه که ادم دلش میخواد داشته باشه:face_with_tears_of_joy:
حالا البته من منظورم با فعالیت زیاد، عرق نکردن نبودا. منظورم با فعالیت، زیاد عرق نکردن بود:face_with_tears_of_joy:قضیه بخشش لازم نیست اعدامش کنیده:face_with_tears_of_joy:
مآهور اهاا :cat_face_with_tears_of_joy:
من مثلا اینجوری بودم تو مدرسه فوتبال بازی میکردیم کلی میدویدیم من فقط حرارت بدنم میرف بالا و سرم داااغ میشد متوجه شدم تیروئیدم ی ریزه مشکل داره ولی خیلی وقته رفع شده
گاهی واسه اون دوران عرق نکردن دلم تنگ میشه:cat_face_with_tears_of_joy: -
مآهور اهاا :cat_face_with_tears_of_joy:
من مثلا اینجوری بودم تو مدرسه فوتبال بازی میکردیم کلی میدویدیم من فقط حرارت بدنم میرف بالا و سرم داااغ میشد متوجه شدم تیروئیدم ی ریزه مشکل داره ولی خیلی وقته رفع شده
گاهی واسه اون دوران عرق نکردن دلم تنگ میشه:cat_face_with_tears_of_joy: -
آدمک دکتری وجود نداره که تیروئیدمو خراب کنه؟ :face_with_tears_of_joy: من راضیم:face_with_tears_of_joy:
-