سوال ریز
-
سلام
تابع اکیدا صعودی قطعا صعودی و یکنوا هست اما تابع صعودی قطعا اکیدا صعودی و اکیدا یکنوا نیست ؟
وقتی شکل تابع قدرمطلقی رو میدن ضابطه میخوان باید چیکارکنیم؟ -
-
@глушение
ممنونم ازتون ولی این شکلی که فرستادید رو میدونم
دراصل سوال داشتم حل میکردم
و گفته بود کدام تابع یکنوا است؟
بعد توی گزینه ها اکیدا یکنوا هم بود
واسه همین فقط میخوام بدونم الان یه تابع اکیدا صعودی صعودی هم محسوب میشه؟
اگر نه پس چرا تو گزینه ها اون اکیدا صعودی رو انتخاب نکردیم؟ چون اون اکیدا صعودی یکنوا نبود اکیدا یکنوا بودAbasy قطعا میدونید منتهی اشکالی که اکثرا پیش میاد اینکه نحوه استفاده ار این قاعده رو نمی دونن
هر تابعی اکیدا صعودی حتما صعودیه اما برعکسش صحیح نیست.
هر گردی گردو نیست.
نحوه تشخیصش هم اینکه اگه نمودار دارم از روی نمودار و اگه ظابطه دارم از روی ظابطه دنبال مقادیری باید بگردم که y های یکسانی به من بده اگه این اتفاق افتاد تابع صعودیه و اگر نیافتاد اکیدا صعودیه -
-
سلام
تابع اکیدا صعودی قطعا صعودی و یکنوا هست اما تابع صعودی قطعا اکیدا صعودی و اکیدا یکنوا نیست ؟
وقتی شکل تابع قدرمطلقی رو میدن ضابطه میخوان باید چیکارکنیم؟اگه دو مقدار Aو B هردو عضو دامنه تابع f باشن و تابع f صعودی باشه اگر به ازای این دومقدار نامساوی اول برقرار باشه تابع صرفا صعودیه و اگر نامساوی دوم برقرار باشه اکیدا صعودیه.
یعنی اگر به ازای هیچ دو مقدار از اعضای دامنه بردهای یکسانی به دست نیاد تابع اکیدا صعودیه.
توابه نزولی هم عینا همینه.
از روی شکل به ضابطه هم راه های مختلفی وجود داره.نقطه یابی انتقال و...
توصیه می کنم یه درسنامه برای این موضوع مطالعه کنید -
اگه دو مقدار Aو B هردو عضو دامنه تابع f باشن و تابع f صعودی باشه اگر به ازای این دومقدار نامساوی اول برقرار باشه تابع صرفا صعودیه و اگر نامساوی دوم برقرار باشه اکیدا صعودیه.
یعنی اگر به ازای هیچ دو مقدار از اعضای دامنه بردهای یکسانی به دست نیاد تابع اکیدا صعودیه.
توابه نزولی هم عینا همینه.
از روی شکل به ضابطه هم راه های مختلفی وجود داره.نقطه یابی انتقال و...
توصیه می کنم یه درسنامه برای این موضوع مطالعه کنید@глушение
اگر نه پس چرا تو گزینه ها اون اکیدا صعودی رو انتخاب نکردیم؟ چون اون اکیدا صعودی یکنوا نبود اکیدا یکنوا بود -
@глушение
اگر نه پس چرا تو گزینه ها اون اکیدا صعودی رو انتخاب نکردیم؟ چون اون اکیدا صعودی یکنوا نبود اکیدا یکنوا بودAbasy قطعا میدونید منتهی اشکالی که اکثرا پیش میاد اینکه نحوه استفاده ار این قاعده رو نمی دونن
هر گردی گردو نیست.
نحوه تشخیصش هم اینکه اگه نمودار دارم از روی نمودار و اگه ظابطه دارم از روی ظابطه دنبال مقادیری باید بگردم که y های یکسانی به من بده اگه این اتفاق افتاد تابع صعودیه و اگر نیافتاد اکیدا صعودیه -
Abasy قطعا میدونید منتهی اشکالی که اکثرا پیش میاد اینکه نحوه استفاده ار این قاعده رو نمی دونن
هر گردی گردو نیست.
نحوه تشخیصش هم اینکه اگه نمودار دارم از روی نمودار و اگه ظابطه دارم از روی ظابطه دنبال مقادیری باید بگردم که y های یکسانی به من بده اگه این اتفاق افتاد تابع صعودیه و اگر نیافتاد اکیدا صعودیه@глушение
مرسی -