مثلثات
-
آدمک
یعنی چی مکمل هستن؟ تابعی که گفتی تابع زوج هست ولی نمیدونم ربطی داره یا نه.اگر دوست داشتی پستی که توی این تاپیک 103 امتیاز گرفته رو ببین. فقط بخش جمع توابعش مرتبط با بحث ماست :
https://math.stackexchange.com/questions/164221/period-of-the-sum-product-of-two-functions#:~:text=If you are suppose to,LCM(a%2Cb). -
@глушение حقیقتش من همچین سوالی ندیده بودم تا حالا که دوره تناوب جمع و تفریق چنتا تابع مثلثاتی رو بخواد
ولی ی سرچ زدم مثه اینکه فرمول داره، دوره تناوب تک تکشونو در میاریم بعد از صورت هاشون ک م م میگیریم و از مخرج هاشون ب م م ، اون میشه تناوب کلی که با این روش من گزینه 3 بدست اوردم
شاید این تست واسه رشته ریاضیه اصن، من تا حالا ندیده بودمآدمک آدم وقتی خسته ست عجب اشتباهاتی میکنه ها دیشب مغزم روی اون یک دوم هنگ کرده بود بعد باخودم گفتم مگه ما نمی نویسیم sin x خب مگه براش کمان می زاریم! ای بنده خدا کمان رو به خاطر ساده کاری نمی نویسیم:cat_face_with_tears_of_joy:
من از این تیپ سوالات دیدم. همون طور که گفتی جمع و تفریق تاثیری بر روی دامنه نداره و فقط ضریب x مهمه. اگه عبارت قابل ساده کردن باشه اول ساده می کنیم و بعد دوره تناوب براش پیدا می کنیم و در غیر این صورت ک.م.م از دوره های تناوب هر کدوم بدست می یاریم. توابع نامنفی مثل قدر مطلق دار یا توان 2 دوره تناوبشون نصف میشه ودیگه هیچی همین...:cat_face_with_wry_smile: -
آدمک آدم وقتی خسته ست عجب اشتباهاتی میکنه ها دیشب مغزم روی اون یک دوم هنگ کرده بود بعد باخودم گفتم مگه ما نمی نویسیم sin x خب مگه براش کمان می زاریم! ای بنده خدا کمان رو به خاطر ساده کاری نمی نویسیم:cat_face_with_tears_of_joy:
من از این تیپ سوالات دیدم. همون طور که گفتی جمع و تفریق تاثیری بر روی دامنه نداره و فقط ضریب x مهمه. اگه عبارت قابل ساده کردن باشه اول ساده می کنیم و بعد دوره تناوب براش پیدا می کنیم و در غیر این صورت ک.م.م از دوره های تناوب هر کدوم بدست می یاریم. توابع نامنفی مثل قدر مطلق دار یا توان 2 دوره تناوبشون نصف میشه ودیگه هیچی همین...:cat_face_with_wry_smile: -
آدمک آدم وقتی خسته ست عجب اشتباهاتی میکنه ها دیشب مغزم روی اون یک دوم هنگ کرده بود بعد باخودم گفتم مگه ما نمی نویسیم sin x خب مگه براش کمان می زاریم! ای بنده خدا کمان رو به خاطر ساده کاری نمی نویسیم:cat_face_with_tears_of_joy:
@глушение در مثلثات گفته است:
توابع نامنفی مثل قدر مطلق دار یا توان 2 دوره تناوبشون نصف میشه ودیگه هیچی همین...
کجا این رو خوندین؟ فکر نکنم همیشه جواب درست بده.
@MaTiN-S راستش یادم نیست کجا خوندم چطور مثال نقضی براش دارین؟
-
@MaTiN-S راستش یادم نیست کجا خوندم چطور مثال نقضی براش دارین؟
-
@MaTiN-S نه نقض نمی کنه شرط اول ساده کردنه.
-
@MaTiN-S نه نقض نمی کنه شرط اول ساده کردنه.
-
@MaTiN-S اگه فرض بر این بزاریم که قابل ساده کردن نیس و متناوب هم هست. میشه piدوازدهم
-
@MaTiN-S اگه فرض بر این بزاریم که قابل ساده کردن نیس و متناوب هم هست. میشه piدوازدهم
-
آدمک
آره دوره ش pi هستش