آزمون روزانه
-
سلاام دوباره به همگی
برگشتیم با یه آزمون دیگه
با محور و هدف : آیا بعد یک سال بکوب آزمون دادن میتونیم حقمون رو از آزمون بگیریم یانه که میتونه جوابش جالب باشه
آیا میتونیم کنترل کنیم خودمونو و هر چی دم دستمون میاد نزنیم
اگه زیست امسال آسون باشه چی سخت باشه چی دام داشته باشه چی(یه جوری دارم میگم اسپویل نشه)
خب آزمون جامع نیمسال اول زیست دوازدهم و اصلا به سبک کنکور سراسری نیس ولی معایب کنکور سراسری همگی توش هست
30 تا سوال 30 دقیقه
خیلی دوست دارم شرکت کنید
فکر کنم میدونم که میدونید برگزاری این آزمون سودی برای من نداره و برای انتخاب سوالات و همچنین برگزاری آزمون تو پلتفرم زمان بر هستش بنابراین میتونید از این استفاده کنید و ببینید وضعیتتون در اینجا چجوریهراستی اگه نمیخوای اسمت تو اعلام نتایج بعد آزمون باشه نام اکانت وبلایتتو عوض کن
خب امیدوارم موفق باشید
لینک آزمون: https://weblite.me/alaaazmoon/8
-
سلاام دوباره به همگی
برگشتیم با یه آزمون دیگه
با محور و هدف : آیا بعد یک سال بکوب آزمون دادن میتونیم حقمون رو از آزمون بگیریم یانه که میتونه جوابش جالب باشه
اگه زیست امسال آسون باشه چی سخت باشه چی دام داشته باشه چی(یه جوری دارم میگم اسپویل نشه)
خب آزمون جامع نیمسال اول زیست دوازدهم و اصلا به سبک کنکور سراسری نیس ولی معایب کنکور سراسری همگی توش هست
30 تا سوال 30 دقیقه
خیلی دوست دارم شرکت کنید
فکر کنم میدونم که میدونید برگزاری این آزمون سودی برای من نداره و برای انتخاب سوالات و همچنین برگزاری آزمون تو پلتفرم زمان بر هستش بنابراین میتونید از این استفاده کنید و ببینید وضعیتتون در اینجا چجوریهراستی اگه نمیخوای اسمت تو اعلام نتایج بعد آزمون باشه نام اکانت وبلایتتو عوض کن
خب امیدوارم موفق باشید
-
سلاام دوباره به همگی
برگشتیم با یه آزمون دیگه
30 تا سوال 30 دقیقه
خیلی دوست دارم شرکت کنید
خب امیدوارم موفق باشید
-
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
با توجه به اینکه شاید بعضی ها بعد افطار بیان آزمونو بدن یک ساعت آزمون تمدید شد تا ساعت 9
-
خب بچه ها اینم از نتیجه آزمون
تبریک میگم به آدمک نتیجه بسیار فوق العادهبچه ها تو این آزمون مین گذاری شده حدود 19 تست فوق العاده سخت و جوندار و نکته دار
و حدود 11 تست ساده که اگه طبق کتاب سه سطحی بگیم ساده رو به متوسط بودنحالا این برا چی بود که بگیم سخت شدن کنکور مساوی با صفر زدن نیس مساوی با کمتر زدنه
الان آدمک طبق مدیریت آزمون خوبش تونست اون 11 تارو در بیاره بعدش بره سراغ اون سختا و چند تاشونو زده و درصد خوب گرفتهما این همه آزمون دادیم تو سه سال یا بعضیا چهار سال که بتونیم کنترل کنیم خودمونو از دست نگرفتن تست سخت و نا امید نشدن
پاسخنامه در صفحه آزمون قرار گرفت
موفق باشید.
پاسخ.pdf -
سلاام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
این تاپیک رو زدم اگر موافق باشین
یه آزمونی هر روز یه یک روز در میون در حد یک روتین با بازه زمان 8-12 ساعته که هر کسی متناسب با تایمش بتونه بده و مرتبط به بودجه های قبلی قلمچی به منظور مرور آموخته های قبلی
اگر موافق هستین اعلام کنید که اگر تعدادمون از حدی فرارفت بتونیم برگزار کنیم
دهم یازدهم دوازدهم هم فرقی نمیکنه چون مباحث پایه هم قراره گرفته باشهو اگر کسی دوست داشته باشه میتونه یه آزمون سوالای مارک دار خودش یا آزمونش رو قرار بده
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم@f-nalist
سلام منم هستم -
@f-nalist
سلام منم هستم29842673320a98 سلام
آره فرزام جان باز هم آزمون بزار️
البته اگر به تایم خودت آسیب نمیزنه -
@f-nalist
سلام منم هستم29842673320a98 در آزمون روزانه گفته است:
@f-nalist
سلام منم هستمparsa_tabaei در آزمون روزانه گفته است:
29842673320a98 سلام
البته اگر به تایم خودت آسیب نمیزنهسلام
اگر آزمون خوبی پیدا کنم با توجه به شرایط حتما -
29842673320a98 در آزمون روزانه گفته است:
@f-nalist
سلام منم هستمparsa_tabaei در آزمون روزانه گفته است:
29842673320a98 سلام
البته اگر به تایم خودت آسیب نمیزنهسلام
اگر آزمون خوبی پیدا کنم با توجه به شرایط حتما -
سلام بچه ها وقتتون بخیر
یه جمع بندی بریم از فصل هفت دوازدهم سعی کردم نکات پر تکرار و خوبشو بذارم که قشنگ هر چی خوندین دوباره یادتون بیاد
اطلاعات بیشتر تو عکس زیر
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر
یه جمع بندی بریم از فصل هفت دوازدهم سعی کردم نکات پر تکرار و خوبشو بذارم که قشنگ هر چی خوندین دوباره یادتون بیاد
اطلاعات بیشتر تو عکس زیر
@f-nalist میشه تو کامپیوتر باز کرد؟
سری قبلی کور شدم با موبایل -
@f-nalist میشه تو کامپیوتر باز کرد؟
سری قبلی کور شدم با موبایلparsa_tabaei
بله -
parsa_tabaei
بله@f-nalist
️
-
فکر میکنم شاخص دشواری سوالات 70 درصد بود اگه اشتباه نکنم
ماشاء الله بهتون بچه ها