آزمون روزانه
-
لینک آزمون
u.weblite.me/FOSYNyتوجه:
آزمون 20 سوال
و مدت زمان پاسخگویی 35 دقیقه هستش10 سوال به صورت طراحی و 10 سوال روتین از کتاب آبی قلمچی هستش
و مبحث هم از پایهپ.ن: بابت سینک نبودن شماره سوالات و پاسخنامه عذرخواهی میکنم چون سوالات از یک آزمون انتخاب شده بنابراین شماره سوال رو نتونستم درست کنم حواستون به این موضوع باشه

دهم
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
لینک آزمون
u.weblite.me/FOSYNyتوجه:
آزمون 20 سوال
و مدت زمان پاسخگویی 35 دقیقه هستش10 سوال به صورت طراحی و 10 سوال روتین از کتاب آبی قلمچی هستش
و مبحث هم از پایهپ.ن: بابت سینک نبودن شماره سوالات و پاسخنامه عذرخواهی میکنم چون سوالات از یک آزمون انتخاب شده بنابراین شماره سوال رو نتونستم درست کنم حواستون به این موضوع باشه

دهم
یازدهم
دوازدهم
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
@f-nalist من شرکت کردم ولی فک کنم ی سوالش ایراد داشت یا من بلد نبودمش:cat_face_with_tears_of_joy:
-
آدمک یه سوال بود میگفت 0.2 F1 و بعد اینقدر مسافت سرعتش اینقدر میشد و ...
چرا من حس میکردم باید با فرمول مستقل از زمان شتابش و بعد نیروش بدست بیاد ولی بدست نمیومد :face_with_tears_of_joy: -
چرا من حس میکردم باید با فرمول مستقل از زمان شتابش و بعد نیروش بدست بیاد ولی بدست نمیومد :face_with_tears_of_joy: -
چرا من حس میکردم باید با فرمول مستقل از زمان شتابش و بعد نیروش بدست بیاد ولی بدست نمیومد :face_with_tears_of_joy:مآهور نمیدونم کدومو میگید
همون که f1 و f2=0.2f1 رو میگید؟ بله نیاز به مستقل از زمان داشت
من همونو مشکل داشتم
الان دارم فک میکنم ایا سوال گفته بود اصطکاک داریم یا ن
چون من بدون اصطکاک حل میکردم نمیشد
فک کنم اصطکاک رو در نظر میگرفتم حل میشد
انقد تو همه سوالا به اصطکاک اشاره میکنن وقتی ی جا اشاره نمیکنن خود ب خود بدون اصطکاک میرم سر همین بدست نیومد
هیچ کدوم سوالا مشکل نداشتن:man_facepalming_light_skin_tone: -
😂😂به واسطه این ازمون فهمیدم باید یه مروری بکنم دوباره با اینکه ازمون قبل قلمچی 80 زدم 😐
چه زود یادم رفته 😂💔@lonely_boy فهمیدین 80 زده یا دوباره بگه؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@lonely_boy فهمیدین 80 زده یا دوباره بگه؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mr-vinyzo :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
ما اصلا هم حسود نیستم ایشالا 100 بزنی:lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: -
@mr-vinyzo :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_light_skin_tone:
ما اصلا هم حسود نیستم ایشالا 100 بزنی:lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face: :lying_face:@глушение من نه این lonely_boy@:backhand_index_pointing_right_light_skin_tone:
:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
@f-nalist با سلام .اقایون خانوما ش خونسردیر حفظ هکنی خلبان بمرده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آدمک فقط 3تا غلط داشتی خوبه که
-
آدمک فقط 3تا غلط داشتی خوبه که
-
بچه ها
تو خود وبلایت پاسخنامه رو گذاشتم
بلافاصله بعد آزمون پاسخنامه اش هستش
میتونید بخونید