چگالی فیزیک دهم
-

سلام روزتون بخیر ❤️
ببخشید چرا در این سوال میگه حجم کره ثابت مگر حفره ایجاد نشده پس تغییر میکنه☹️
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
ببینید ما ی بحثی داریم با اسم حجم ظاهری و واقعی
کره ای که توپر باشه حجم ظاهریش با واقعیش یکیه
کره حفره دار حجم ظاهریش بیشتر از حجم واقعیشه
خب تو اینجا منظور از p1 که چگالی ماده هس (چون کره توپر بوده)
حالا میایم ی حفره توش ایجاد میکنیم، حجم واقعیش بخاطر حفره کم شده ولی حجم ظاهری جسم تغییری نکرده (ظاهرا هنوز یه کره هستش)
بنابر این وقتی داریم چگالی این جسم جدید رو حساب میکنیم با تقسیم جرم به حجمش (حجم ظاهریش) چگالی کمتر میشه چون مقداری از جرم جسم کم شده ولی حجم در ظاهر ثابت مونده (چگالی ماده سازنده ثابته در هر دو جسم، با اون کاری نداریم) -
حالا میایم ی حفره توش ایجاد میکنیم، حجم واقعیش بخاطر حفره کم شده ولی حجم ظاهری جسم تغییری نکرده (ظاهرا هنوز یه کره هستش)
بنابر این وقتی داریم چگالی این جسم جدید رو حساب میکنیم با تقسیم جرم به حجمش (حجم ظاهریش) چگالی کمتر میشه چون مقداری از جرم جسم کم شده ولی حجم در ظاهر ثابت مونده (چگالی ماده سازنده ثابته در هر دو جسم، با اون کاری نداریم)آدمک آها از این نظر پس منظورشه
خیلی ممنونم 🥰 -
آدمک آها از این نظر پس منظورشه
خیلی ممنونم 🥰Foruzan Taheri خواهش میکنم
-
بنابر این وقتی داریم چگالی این جسم جدید رو حساب میکنیم با تقسیم جرم به حجمش (حجم ظاهریش) چگالی کمتر میشه چون مقداری از جرم جسم کم شده ولی حجم در ظاهر ثابت مونده (چگالی ماده سازنده ثابته در هر دو جسم، با اون کاری نداریم)آدمک ببخشید من یکم با این سوال مشکل پیدا کردم نمیدونم کجا باید حجم ثابت بگیرم کجا باید حجم واقعی در نظر بگیرم
آیا راهی هست بشه تشخیص داد ؟☹️ -
آدمک ببخشید من یکم با این سوال مشکل پیدا کردم نمیدونم کجا باید حجم ثابت بگیرم کجا باید حجم واقعی در نظر بگیرم
آیا راهی هست بشه تشخیص داد ؟☹️Foruzan Taheri باید ببینید سوال ازتون چی میخواد
مثلا ی نمونه سوال بفرستید روش بحث کنیم -
مثلا تو سوال قبلی ازتون چگالی کره رو خواسته ینی جرمش تقسیم بر حجم ظاهری
اگه ازتون چگالی ماده سازنده رو میخواس میشد جرمش تقسیم بر حجم واقعیش که میشه همون p1آدمک خب تو کره هم حجم کم شده
-
Foruzan Taheri باید ببینید سوال ازتون چی میخواد
مثلا ی نمونه سوال بفرستید روش بحث کنیمآدمک باشه ممنونم
-
Foruzan Taheri باید ببینید سوال ازتون چی میخواد
مثلا ی نمونه سوال بفرستید روش بحث کنیمآدمک

الان اینجا چگالی ماده سازنده رو که خواسته حجم واقعی رو در نظر میگیریم ؟ -
آدمک

الان اینجا چگالی ماده سازنده رو که خواسته حجم واقعی رو در نظر میگیریم ؟Foruzan Taheri بله واقعی