7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تحلیل آزمون
-
@глушение خدایی روانی شدن طراحا
-
@глушение وایسا ببینم دچار تناقض شدم مطمئنی فشار کاهش پیدا میکنه؟
با افزایش قطر رگ فشار بیشتر میشه ها
من اینو از اصل برنولی تو فیزیک میگم، قطر بیشتر شه سرعت جریان کمتر میشه ولی فشار بیشتر میشه -
این پست پاک شده!
-
@глушение خب این کاهش فشار خون بعد از نشت خونابه
من منظورم قبلش بود
قبلش افزایش پیدا میکنه و فشار تراوشی زیاد میشه، بعدش که خوناب میره تو مایع میان بافتی فشار کاهش پیدا میکنه -
نه دیگه همینه من هر چی فکر می کنم همینه برای اینکه مواد بیشتری به بیرون نشت کنه باید فشار تراوشی بیاد پایین که در نتیجه خروج پروتئین ها فشار اسمزی هم کاهش پیدا می کنه اشتباه می کنم؟
-
آدمک در تحلیل آزمون گفته است:
@глушение غلطه بنظرم
هیستامین باعث گشادی رگ و افزایش فشار خون تو اون ناحیه میشه
هرچقدم فشار(تراوشی) افزایش پیدا کنه ولی پروتئین نمیتونه از خون وارد مایع میان بافتی بشه
حالا این که گفته پروتئین از خوناب خارج شه، این که دیگه اصلا ممکن نیس
نمیدونم مگر اینکه مویرگ های کبد رو در نظر بگیریم -
@глушение نه نه
ببین اصن پروتئین نمیتونه از مویرگ خارج شه (صرف نظر از کبد)
وقتی هیستامین ترشح میشه باعث افزایش فشار خون موضعی میشه
ینی فشار تراوشی افزایش پیدا میکنه و باعث میشه خوناب بیشتر وارد آب میان بافتی بشه
با کاهش خوناب از خون فشار تراوشی میاد پایین و فشار اسمزیش میره بالا(چون توش پروتئین وچیزای دیگه هس ک خارج نشدن) -
@глушение کلا پروتئین ها درشت مولکول هستن و نمیتونن از غشای پایه رد شن(صرف نظر از کبد)
-
@глушение چقد تناقض داره این کتاب کوفتی
خودش میگه درشت مولکول ها نمیتونن خارج شن از غشا پایه
بعدش میاد پروتئین مکمل در حال خروج رو میکشه -
@глушение ببین لابد اینا دیگه خیلی ریزن که تونستن (حکمتی توش بوده واسه ایمنی نیازن )
ولی اکثره پروتئینای خون نمیتونن خارج شن -
@глушение والا منم پر از تناقض شدم انصافا نفهمیدم چیشد
-
با این گزاره چیکار می کنی اینو درست گرفتم ولی الان فکر می کنم غلطه
در بررسی خون بهر فردی مبتلا به سرطان معده و M.S می توان دریافت که درصد حجمی گروهی از یاخته ها بیشتر و گروهی دیگر کم تر از مقدار طبیعی است. -
@глушение فک کنم درسته
تو فردی که ام اس و سرطان معده رو باهم داره
گلبول های سفید افزایش پیدا میکنن از طرفی بخاطر اختلال در جذب ویتامین b12 گلبول های قرمز خون کاهش پیدا میکنن -
@глушение خب اره هماتوکریت حجم گلبول های قرمز به حجم کله خونه
خون شامل هرچیزیه که درش وجود داره اعم از گلبول های سفید
ینی تو نسبت هماتوکریت در این بیمار
صورت کسر که کم میشه
مخرج هم بخاطر گلبول های سفید زیاد میشه و هم بخاطر گلبول های قرمز کم میشه
حالا کاری ندارم محاسباتش چجوریه تو ازمایشگاه
ولی منظور کلی اینه ک اره میشه با هماتوکریت این چیزارم فهمید