تحلیل آزمون
-
در التهاب رها شدن هیستامین باعث خروج پروتئین از خوناب می شود؟
-
آدمک فقط امیدوارم توضیح فوق العاده ای داشته باشه چون حسابی ازم وقت و انرژی گرفته وای به حال طراحش اگه توی پاسخنامه چرت و پرت گفته باشه توی حلقش سرب مذاب می ریزم فقط
آدمک خوشبختانه طراحش رو می شناسم بهش پیام دادم دارم میام سروقتت. توی پاسخنامه نوشته چنین یاخته ای وجود ندارد.
-
@глушение در تحلیل آزمون گفته است:
اینو سرجلسه غلط گرفتم ولی یادم نمیاد چرا غلط گرفتم
الانم هرچی نگا می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه
-
آدمک خوشبختانه طراحش رو می شناسم بهش پیام دادم دارم میام سروقتت. توی پاسخنامه نوشته چنین یاخته ای وجود ندارد.
-
@глушение در تحلیل آزمون گفته است:
اینو سرجلسه غلط گرفتم ولی یادم نمیاد چرا غلط گرفتم
الانم هرچی نگا می کنم چیزی به ذهنم نمیرسه
-
آدمک شبیه ریشه معادله درجه دو شده باید اول چک کنی ببینی دلتا مثبت مساوی صفر هست یا نه چون ممکنه در حال بررسی حالتی باشی که اصلا وجود نداره
-
@глушение غلطه بنظرم
هیستامین باعث گشادی رگ و افزایش فشار خون تو اون ناحیه میشه
هرچقدم فشار(تراوشی) افزایش پیدا کنه ولی پروتئین نمیتونه از خون وارد خوناب بشه
حالا این که گفته پروتئین از خوناب خارج شه، این که دیگه اصلا ممکن نیسآدمک منظورت افزایش جریان خون بود دیگه ؟ فشار خون مگه توی ناحیه ملتهب کاهش پیدا نمی کنه؟
-
آدمک شبیه ریشه معادله درجه دو شده باید اول چک کنی ببینی دلتا مثبت مساوی صفر هست یا نه چون ممکنه در حال بررسی حالتی باشی که اصلا وجود نداره
-
آدمک منظورت افزایش جریان خون بود دیگه ؟ فشار خون مگه توی ناحیه ملتهب کاهش پیدا نمی کنه؟
-
@глушение وایسا ببینم دچار تناقض شدم مطمئنی فشار کاهش پیدا میکنه؟
با افزایش قطر رگ فشار بیشتر میشه ها
من اینو از اصل برنولی تو فیزیک میگم، قطر بیشتر شه سرعت جریان کمتر میشه ولی فشار بیشتر میشه -
این پست پاک شده!
-
نه دیگه همینه من هر چی فکر می کنم همینه برای اینکه مواد بیشتری به بیرون نشت کنه باید فشار تراوشی بیاد پایین که در نتیجه خروج پروتئین ها فشار اسمزی هم کاهش پیدا می کنه اشتباه می کنم؟
-
@глушение غلطه بنظرم
هرچقدم فشار(تراوشی) افزایش پیدا کنه ولی پروتئین نمیتونه از خون وارد خوناب بشه
حالا این که گفته پروتئین از خوناب خارج شه، این که دیگه اصلا ممکن نیسآدمک در تحلیل آزمون گفته است:
@глушение غلطه بنظرم
هرچقدم فشار(تراوشی) افزایش پیدا کنه ولی پروتئین نمیتونه از خون وارد مایع میان بافتی بشه
حالا این که گفته پروتئین از خوناب خارج شه، این که دیگه اصلا ممکن نیس
نمیدونم مگر اینکه مویرگ های کبد رو در نظر بگیریم -
آدمک در تحلیل آزمون گفته است:
@глушение غلطه بنظرم
هرچقدم فشار(تراوشی) افزایش پیدا کنه ولی پروتئین نمیتونه از خون وارد مایع میان بافتی بشه
حالا این که گفته پروتئین از خوناب خارج شه، این که دیگه اصلا ممکن نیس
نمیدونم مگر اینکه مویرگ های کبد رو در نظر بگیریمآدمک پروتئین های مکمل رو نمی تونیم در نظر بگیریم؟
-
نه دیگه همینه من هر چی فکر می کنم همینه برای اینکه مواد بیشتری به بیرون نشت کنه باید فشار تراوشی بیاد پایین که در نتیجه خروج پروتئین ها فشار اسمزی هم کاهش پیدا می کنه اشتباه می کنم؟
@глушение نه نه
ببین اصن پروتئین نمیتونه از مویرگ خارج شه (صرف نظر از کبد)
وقتی هیستامین ترشح میشه باعث افزایش فشار خون موضعی میشه
ینی فشار تراوشی افزایش پیدا میکنه و باعث میشه خوناب بیشتر وارد آب میان بافتی بشه
با کاهش خوناب از خون فشار تراوشی میاد پایین و فشار اسمزیش میره بالا(چون توش پروتئین وچیزای دیگه هس ک خارج نشدن) -
آدمک پروتئین های مکمل رو نمی تونیم در نظر بگیریم؟
-