تحلیل آزمون
-
نوزاد نابالغ نوعی حشره برنامه مهاجرت را در مولکول های دنای خود ذخیره می کند؟
آیا مولکول های دنا درسته؟ -
@глушение به نظرم مولکول درسته ، ذخیره میکند غلطه ، چون از قبل اینکه نوزاد بشه ذخیره شده و خودش در ذخیره کردن نقشی نداشته
-
-
نوزاد نابالغ نوعی حشره برنامه مهاجرت را در مولکول های دنای خود ذخیره می کند؟
آیا مولکول های دنا درسته؟ -
آدمک یعنی اطلاعات مربوط به مهاجرت در چندین مولکول دنا ذخیره شده؟
-
آدمک یعنی اطلاعات مربوط به مهاجرت در چندین مولکول دنا ذخیره شده؟
-
آدمک نمی دونم شاید با صفات قاطیش کردم مثلا می گفتیم اطلاعات مربوط به فلان رخ نمود در فام تن فلانه
-
آدمک نمی دونم شاید با صفات قاطیش کردم مثلا می گفتیم اطلاعات مربوط به فلان رخ نمود در فام تن فلانه
-
@глушение اره شاید
چون من مشکلی نمیبینم
این نوزاد یه جانور پر سلولیه که تو هر سلولش دنایی هسته ای داره که اطلاعات مربوط به مهاجرت رو توش ذخیره میکنهآدمک
اگه می گفتیم هر یاخته در نوزاد نابالغ نوعی حشره برنامه مهاجرت را در مولکول های دنای خود ذخیره کرده است هم درست می شد؟ -
آدمک ببخشید که اینقدر وقتت رو می گیرم تا بیام منظورم رو برسونم.و دقیقا سوالی که توی ذهنم هست رو بپرسم طرفو خسته می کنم
-
آدمک
اگه می گفتیم هر یاخته در نوزاد نابالغ نوعی حشره برنامه مهاجرت را در مولکول های دنای خود ذخیره کرده است هم درست می شد؟ -
آدمک ببخشید که اینقدر وقتت رو می گیرم تا بیام منظورم رو برسونم.و دقیقا سوالی که توی ذهنم هست رو بپرسم طرفو خسته می کنم
-
@глушение بنظرم طرح این سوال اصن اتفاق نمیوفته
چون ما نمیدونیم ایا همچین برنامه ای بستگی به چن ژن داره و ایا رو ی کروموزومه یا چنتا یا اصن حتی این جانور چند n حساب میشهآدمک الان جوابمو گرفتم
-
آدمک
دیگه نمیام آلاخونه بی ادبی دونستم که بدون خداحافظی برم بابت حسن رفتار صبوری و کمک هات بی نهایت ممنونم. -
آدمک
دیگه نمیام آلاخونه بی ادبی دونستم که بدون خداحافظی برم بابت حسن رفتار صبوری و کمک هات بی نهایت ممنونم.فراموش شده قربونه داداش ایشالا موفق باشی
هرچی بوده وظیفه بوده مشتی