فوری
-
همون طور که می بینید در این بازه فقط دو ریشه داریم -
در این سوالم سه تا ریشه داریم -
احساس می کنم توی حلتون ایراد هست اگه می تونید حلتون رو بفرستین تا ببینم
-
سلام
تو یکسری از سوالات مثلثات وقتی تعداد جواب هارو میخواد تکراری ها رو هم حساب میکنه ولی یه جاهایی هم نه
قضیه چیه؟ -
@N-Sz

-
@N-Sz اینا اشتباه بودن حذف کردم
-
@N-Sz در فوری گفته است:
مثلا اینجا تکراری ها رو حساب نکرده

واسه اینجا اینطوری نیست که تاΠ دو تا ریشه داشته باشیم
پس تا ۲Π چهارتا ریشه داریم؟

@N-Sz ببین می دونم که هر بار در انتها این تیپ مسائل به مشکل می خوری چرا از همون روش که بهت گفتم استفاده نمی کنی جواب های کلی که به دست آوردی بذار توی بازه و k رو تنها کن.مقادیر عضو اعداد صحیح در بازه میشه همون تعداد ریشه هات یا تعداد جواب هات.
-
@N-Sz ببین می دونم که هر بار در انتها این تیپ مسائل به مشکل می خوری چرا از همون روش که بهت گفتم استفاده نمی کنی جواب های کلی که به دست آوردی بذار توی بازه و k رو تنها کن.مقادیر عضو اعداد صحیح در بازه میشه همون تعداد ریشه هات یا تعداد جواب هات.
-
-
@N-Sz ایناهاش حل کردم دیگه
https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1700485358316-15d43bfe-d073-4635-a454-21eece5bef9d-image.png -
@глушение آخه معلمم نمیزاره
میگه این روش همیشه جواب نمیده
یعنی تکراری ها رو هم حساب میکنه ولی ما تو بعضی سوالا تکراری ها رو نمیخواییم
از این روش برو که به k عدد میدیم...@N-Sz حلت درسته فقط نمی تونی به جواب برسی
-
@N-Sz منظور معلمتون رو هم نمی فهمم تو اون یکی روش مگه ریشه های تکراری رو به ما نمی ده؟ k رو نمی تونی 1- بدی چون داخل بازه صفر تا دو پی رو بررسی می کنیم. بعضی جا ها فقط قلق داریم همین
-
@N-Sz حلت درسته فقط نمی تونی به جواب برسی
-
@N-Sz منظور معلمتون رو هم نمی فهمم تو اون یکی روش مگه ریشه های تکراری رو به ما نمی ده؟ k رو نمی تونی 1- بدی چون داخل بازه صفر تا دو پی رو بررسی می کنیم. بعضی جا ها فقط قلق داریم همین