Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
دینامیک
-
-
@N-Sz
سلام
دقت کنید اینجا نیرو ها متوازن هستند(برآیند نیرو ها صفر هست) پس حتما بردار نیرو ها با هم دیگه زاویه برقرار کردن و در یک راستا نیستن...یعنی جمع برداری اونها صفر شده که قواعد جمع برداری وقتی بردار ها زاویه تشکیل میدن خارج از کتابه (البته تست خارج از کتاب نیست)
برآیند نیروهای 8 و 12 شده بود نیرویی خلاف جهت نیروی 6 (تا بتونه اون رو خنثی کنه و برآیند صفر بشه)
طبق قانون دوم نیوتون هم برآیند نیرو ها برابر هست با حاصل ضرب جرم در شتاب... یعنی 6 = 1.5 × 4
پس جسم 1.5 متر بر مجذور ثانیه در خلاف جهت نیروی 6 نیوتونی شتاب میگیره -
آدمک
داداش زنده ای؟
باورم نمیشه زودتر جواب دادم من -
Saudade 19 0 داداش رفتم سفر تا شنبه نیستم
-
مثلا این شکل رو شماتیک کشیدم تا بهتر درک کنید...فرض کنید بین نیرو های 12 و 8 نیوتونی برآیند بگیریم ، برداری میشه به اندازه 6 نیوتون در راستای نیروی 6 نیوتونی و در خلاف جهت اون، درنتیجه هم رو خنثی میکنن و میگیم نیرو ها متوازن هستن
البته اینم بگم شکل کاملا شماتیک و غیردقیق هست صرفا برای درک بهتر شما -
Saudade 19 0 قربونه داداش
-
@N-Sz
حل شد سوالتون؟ O_o -
Saudade 19 0 بله بله خیلی ممنون
-