تابع
-
سلام روزتون بخیر
ببخشید میشه این سوال رو به من توضیح بدید چرا مساوی صفر شده برای پایه دهم یا پایه های بالاتر
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام روزتون بخیر
ببخشید میشه این سوال رو به من توضیح بدید چرا مساوی صفر شده برای پایه دهم یا پایه های بالاتر
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاForuzan Taheri سلام
تابع g مقادیری رو قبول می کنه که به ازای اون داخل رادیکال منفی نشه.خب حالا باید دنبال بازه هایی باشیم که حاصل کسر ما در اون بازه منفی باشه. چرا؟ چون یه منفی هم زیر رادیکال داریم تا حاصلضرب دو عبارت منفی مثبت و قابل قبول بشه. برای پیدا کردن بازه ها باید ریشه ها رو پیدا کنیم. که خود سوال روی نمودار به ما داده و اصلا نیازی نبوده ما دوباره بنویسیم. از طرفی با انتقال تابع f دوواحد به سمت چپ به ریشه های تابع مخرج هم می رسیم.حالا با بررسی بازه هایی که صورت و مخرج در اون بازه مختلف العلامه هستند به جواب می رسیم -
Foruzan Taheri سلام
تابع g مقادیری رو قبول می کنه که به ازای اون داخل رادیکال منفی نشه.خب حالا باید دنبال بازه هایی باشیم که حاصل کسر ما در اون بازه منفی باشه. چرا؟ چون یه منفی هم زیر رادیکال داریم تا حاصلضرب دو عبارت منفی مثبت و قابل قبول بشه. برای پیدا کردن بازه ها باید ریشه ها رو پیدا کنیم. که خود سوال روی نمودار به ما داده و اصلا نیازی نبوده ما دوباره بنویسیم. از طرفی با انتقال تابع f دوواحد به سمت چپ به ریشه های تابع مخرج هم می رسیم.حالا با بررسی بازه هایی که صورت و مخرج در اون بازه مختلف العلامه هستند به جواب می رسیم@глушение ممنونم 🥰🥰
-
@глушение ممنونم 🥰🥰
Foruzan Taheri کاری نکردم
-
Foruzan Taheri سلام
تابع g مقادیری رو قبول می کنه که به ازای اون داخل رادیکال منفی نشه.خب حالا باید دنبال بازه هایی باشیم که حاصل کسر ما در اون بازه منفی باشه. چرا؟ چون یه منفی هم زیر رادیکال داریم تا حاصلضرب دو عبارت منفی مثبت و قابل قبول بشه. برای پیدا کردن بازه ها باید ریشه ها رو پیدا کنیم. که خود سوال روی نمودار به ما داده و اصلا نیازی نبوده ما دوباره بنویسیم. از طرفی با انتقال تابع f دوواحد به سمت چپ به ریشه های تابع مخرج هم می رسیم.حالا با بررسی بازه هایی که صورت و مخرج در اون بازه مختلف العلامه هستند به جواب می رسیم@глушение یعنی عدد هایی قبول هستند که کوچکتر از صفر باشند درسته
-
@глушение یعنی عدد هایی قبول هستند که کوچکتر از صفر باشند درسته
Foruzan Taheri
به نموداری که فرستادم دقت کن بازه هایی برام قابل قبوله که مقادیر دو تابع مختلف العلامه باشن.مثلا قبل 4- هر دو منفی ان پس غیر قابل قبوله.بین 4- و 2- یکی مثبت و یکی منفیه پس قابل قبوله -
Foruzan Taheri
به نموداری که فرستادم دقت کن بازه هایی برام قابل قبوله که مقادیر دو تابع مختلف العلامه باشن.مثلا قبل 4- هر دو منفی ان پس غیر قابل قبوله.بین 4- و 2- یکی مثبت و یکی منفیه پس قابل قبوله@глушение آها الان فهمیدم من چون تابع رو تازه شروع کردم اصلا سر در نیاوردم
️