در حال تحلیل تستای زیست
-
سلام. دارم تست زیست میزنم یه تاپیک زدم تا توش سوالایی که برام پیش میاد رو بپرسم. پیشاپیش ممنونم از کسایی که به سوالام جواب میدن
تجربیا دوازدهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403 بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
م مآهور marked this topic as a question on
-
:keycap_1:
بنظرتون درسته یا غلط:
در شرایطی که محیط باکتری E.Coil فاقد گلوکز است، ممکن است تنظیم منفی رونویسی انجام گیرد که در این صورت به دنبال حرکت رنابسپاراز بر روی رشته الگوی دنا، سه نوع رونوشت مختلف که هرکدام دارای یک رمزه آغاز هستند، ساخته میشود.
بنظرم این غلطه. چون هرکدوم از اون رونوشتا دارای یک رمزه اغاز نیستند میتونن بیشتر از یکی رمزه آغاز و پایان داشته باشن! ولی این میگه هر کدام یک رمزه آغاز
-
:keycap_1:
بنظرتون درسته یا غلط:
در شرایطی که محیط باکتری E.Coil فاقد گلوکز است، ممکن است تنظیم منفی رونویسی انجام گیرد که در این صورت به دنبال حرکت رنابسپاراز بر روی رشته الگوی دنا، سه نوع رونوشت مختلف که هرکدام دارای یک رمزه آغاز هستند، ساخته میشود.
بنظرم این غلطه. چون هرکدوم از اون رونوشتا دارای یک رمزه اغاز نیستند میتونن بیشتر از یکی رمزه آغاز و پایان داشته باشن! ولی این میگه هر کدام یک رمزه آغاز
مآهور سلام بر چه اساسی می گید بیش از یک رمزه آغاز و پایان دارن؟
-
مآهور سلام بر چه اساسی می گید بیش از یک رمزه آغاز و پایان دارن؟
-
@глушение قبلا یه تستی زده بودم که اینو میگفت. که رنای پیکی که تو تنظیم منفی و مثبت تولید میشه دارای حداقل 3 کدون آغازه
-
@глушение یعنی.. قطعا دارای یک کدوم آغازه چون هر augیی الزاما کدون اغاز نیست؟ درمورد کدون پایان چطور؟ میتونیم بگیم الزاما دارای یک کدون پایانه؟
اخه اون تستی که زده بودم قبلا برای خیلی سبز بود و راستش من به خیلی سبز بیشتر از قلمچی اعتماد دارم..
-
ببخشید که سوال بعدیمم میپرسم درصورتی که قبلی هنوز حل نشده
:keycap_2:
این درسته یا غلط؟
جایگاه اتصال فعال کننده برخلاف راه انداز و اپراتور ممکن نیست توسط رنابسپاراز رونویسی شود.
بنظرم غلطه ولی پاسخنامه درست گرفته..
مآهور درسته

اگه به شکل ها دقت کنی رنابسپاراز از روی جایگاه فعال کننده عبور نمی کنه گرچه من خوشم نمیاد اینطوری تحلیل کنم -
@глушение یعنی.. قطعا دارای یک کدوم آغازه چون هر augیی الزاما کدون اغاز نیست؟ درمورد کدون پایان چطور؟ میتونیم بگیم الزاما دارای یک کدون پایانه؟
اخه اون تستی که زده بودم قبلا برای خیلی سبز بود و راستش من به خیلی سبز بیشتر از قلمچی اعتماد دارم..
مآهور سه تا آنزیم لازم داریم هر آنزیم حتما یک جایگاه آغاز ویک نوع جایگاه آغاز داره و حتما AUG فقط در ابتدا مشاهده میشه.یک جایگاه پایان و سه نوع جایگاه پایان می تونیم داشته باشیم که توی بیشتر بدانید هست.
-
البته ما به غیر از AUG جایگاه آغاز دیگه هم داریم که توی همین اپران لک نمونه ش هست یعنی mRNA ای که باکتری ا.کلای طی رونویسی به وجود میاره دارای سه نوع جایگاه آغاز متفاوته.
-
مآهور درسته

اگه به شکل ها دقت کنی رنابسپاراز از روی جایگاه فعال کننده عبور نمی کنه گرچه من خوشم نمیاد اینطوری تحلیل کنم -
مآهور سه تا آنزیم لازم داریم هر آنزیم حتما یک جایگاه آغاز ویک نوع جایگاه آغاز داره و حتما AUG فقط در ابتدا مشاهده میشه.یک جایگاه پایان و سه نوع جایگاه پایان می تونیم داشته باشیم که توی بیشتر بدانید هست.
-
@глушение اخه این میگه برخلاف راه انداز و اپراتور. خب راه انداز و اپراتور و جایگاه اتصال فعال کننده همشون توالی های بین ژنین و رونویسی نمیشن
مآهور ظاهرا نظر طراحش این بوده که میشن در واقع رونویسی می شن ولی ترجمه نمی شن در واقع این یه نکته است که یعنی ممکنه قبل از جایگاه آغاز هم توالی هایی رو مشاهده کنیم
-
مآهور ظاهرا نظر طراحش این بوده که میشن در واقع رونویسی می شن ولی ترجمه نمی شن در واقع این یه نکته است که یعنی ممکنه قبل از جایگاه آغاز هم توالی هایی رو مشاهده کنیم
-
-
مآهور :cat_face_with_tears_of_joy: آره والا
-
مآهور کاری نکردم:smiling_face:
-
م مآهور has marked this topic as solved on