آی کیو گاج، انتقاد شدید
-
@dr-saraaa ایشاللا قبول میشیم همه
یه لحظه خوشحال شدم گفتم پیر میدان نیستم از من پیرتر هم هست.
که بلافاصله خورد تو ذوقم.
بریم درسمون رو بخونیم تا سال بعد ایشالله از خاطرات قبولی بگیمVictorKeke منم جزو پیرا هستم نزدیک به دهه سوم
-
VictorKeke در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
@dr-saraaa ایشاللا قبول میشیم همه
یه لحظه خوشحال شدم گفتم پیر میدان نیستم از من پیرتر هم هست.
که بلافاصله خورد تو ذوقم.
بریم درسمون رو بخونیم تا سال بعد ایشالله از خاطرات قبولی بگیمایشالا ایشالا:)
موفق باشین@dr-saraaa شما هم به امید حق
-
@dr-sobhan در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
همگی دقت کردید اصلا منو حساب نمیارید فقط خودتون 3 تایی حرف میزنید ؟؟
نه من دقت نکردم
خدانگهدار! -
@dr-sobhan
شما اظهرمن الشمس هستید، شما بزرگ میدان هستید، شما سرور هستید، ما جسارت نمیکنیم مخاطب قرار بدیم شما رو. در مقابل اوامرتون سر تعظیم به پایین داریم -
@dr-sobhan
شما اظهرمن الشمس هستید، شما بزرگ میدان هستید، شما سرور هستید، ما جسارت نمیکنیم مخاطب قرار بدیم شما رو. در مقابل اوامرتون سر تعظیم به پایین داریمVictorKeke در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
@dr-sobhan
شما اظهرمن الشمس هستید، شما بزرگ میدان هستید، شما سرور هستید، ما جسارت نمیکنیم مخاطب قرار بدیم شما رو. در مقابل اوامرتون سر تعظیم به پایین داریمجدی میگیرن الان خب
-
@dr-sobhan
شما اظهرمن الشمس هستید، شما بزرگ میدان هستید، شما سرور هستید، ما جسارت نمیکنیم مخاطب قرار بدیم شما رو. در مقابل اوامرتون سر تعظیم به پایین داریمجدی میگیرن الان خب
@dr-saraaa
جدی بودم خب :))))) -
@dr-sobhan
شما اظهرمن الشمس هستید، شما بزرگ میدان هستید، شما سرور هستید، ما جسارت نمیکنیم مخاطب قرار بدیم شما رو. در مقابل اوامرتون سر تعظیم به پایین داریمVictorKeke
شوخی کردم دادا
ولی دمت گرم
VictorKeke sattaralipour جدی میپرسم ازتون :| آخر فاگو بخونیم یا فیلم ببینیم ؟ کاملا جدی بود سوالم چون خودم یکم سر زیست گیج میزنم :| -
@dr-sobhan
@dr-saraaa در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
جدی میگیرن الان خب
سارا خانوم همیشه به من لطف داشتید شما
-
VictorKeke
شوخی کردم دادا
ولی دمت گرم
VictorKeke sattaralipour جدی میپرسم ازتون :| آخر فاگو بخونیم یا فیلم ببینیم ؟ کاملا جدی بود سوالم چون خودم یکم سر زیست گیج میزنم :|@dr-sobhan
فیلم ببینید دستتون بیاد که چی به چیه بعد کتاب درسی بخونید وبعدتست بزنیدتااشکالاتتون بیاد بالا و اونارو رفع کنین -
VictorKeke
شوخی کردم دادا
ولی دمت گرم
VictorKeke sattaralipour جدی میپرسم ازتون :| آخر فاگو بخونیم یا فیلم ببینیم ؟ کاملا جدی بود سوالم چون خودم یکم سر زیست گیج میزنم :|@dr-sobhan
من چون معلم زیست نداشتم نیاز به تدریس از صفر داشتم. اگر ویدئو از صفر آموزش بده خوبه. کتاب فاگو هم برای من خیلی مفید بوده. ولی کاملا بستگی داره به خودتون.مثلا قلب رو با فگو من کامل فول شدم -
VictorKeke
شوخی کردم دادا
ولی دمت گرم
VictorKeke sattaralipour جدی میپرسم ازتون :| آخر فاگو بخونیم یا فیلم ببینیم ؟ کاملا جدی بود سوالم چون خودم یکم سر زیست گیج میزنم :|@dr-sobhan در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
VictorKeke
شوخی کردم دادا
ولی دمت گرم
VictorKeke sattaralipour جدی میپرسم ازتون :| آخر فاگو بخونیم یا فیلم ببینیم ؟ کاملا جدی بود سوالم چون خودم یکم سر زیست گیج میزنم :|بستگی داره مثلا فاگو هم پروتئین سازی عالی گفته فیلم هم عالی گفته اگه دکتر با فیلم متوجه بشی خب تایم کمتری صرفش میکنی
-
VictorKeke sattaralipour ممنون
-
@dr-sobhan در آی کیو گاج، انتقاد شدید گفته است:
VictorKeke
شوخی کردم دادا
ولی دمت گرم
VictorKeke sattaralipour جدی میپرسم ازتون :| آخر فاگو بخونیم یا فیلم ببینیم ؟ کاملا جدی بود سوالم چون خودم یکم سر زیست گیج میزنم :|بستگی داره مثلا فاگو هم پروتئین سازی عالی گفته فیلم هم عالی گفته اگه دکتر با فیلم متوجه بشی خب تایم کمتری صرفش میکنی
-
@dr-sobhan فاگو باید وقت زیا دبذاری براش تو اولین بار خوندن...... چرا تنبل؟!!
-
RAHIL_28 راست میگه اگه به فیلم وابسته شی تنبل میشی
-
@dr-sobhan آره واقعا نمیذاره
-
@dr-sobhan نظر هرکی محترمه..
ویدیو های دکتر رحیمی ک واسه من واقعا تاثیر داشت