مشکل جدی ثبت نام کنکور...دیپلم مجدد
-
دوستان سلام خسته نباشید از درسا
یه سوال دارم لطفا هرکی میدونه بگه یا اگه دسترسی دارید به کسی که میدونه ازش بپرسید
من دیپلم تجربی دارم و میخوام دیپلم مجدد ریاضی بگیرم. الان تو ثبت نام کنکور باید عنوان دیپلم چی بزنم؟
نوشته برای فارغ التحصیل ها فرصت ویرایش معدل میدن...ولی ننوشته فرصت ویرایش عنوان دیپلم
مشکل اینجاست که با خودم میگم اگه عنوان دیپلم ریاضی زدم و به هررررر دلیلی نتونستم دیپلم رو بگیرم چی؟
اگه تجربی بزنم و دیپلم مجدد ریاضی هم بگیرم که دیگه نمرات دیپلم جدید رو حساب نمیکنن...
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ خیلی دلشوره گرفتم بابتش... -
-
-
یه سوال دارم لطفا هرکی میدونه بگه یا اگه دسترسی دارید به کسی که میدونه ازش بپرسید
من دیپلم تجربی دارم و میخوام دیپلم مجدد ریاضی بگیرم. الان تو ثبت نام کنکور باید عنوان دیپلم چی بزنم؟
نوشته برای فارغ التحصیل ها فرصت ویرایش معدل میدن...ولی ننوشته فرصت ویرایش عنوان دیپلم
مشکل اینجاست که با خودم میگم اگه عنوان دیپلم ریاضی زدم و به هررررر دلیلی نتونستم دیپلم رو بگیرم چی؟
اگه تجربی بزنم و دیپلم مجدد ریاضی هم بگیرم که دیگه نمرات دیپلم جدید رو حساب نمیکنن...
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ خیلی دلشوره گرفتم بابتش...Saudade 19 0 عنوان دیپلمتو فعلا باید بزنی تجربی ، اگه کنکور ریاضی میخوای بدی جلوتر کنکور ریاضی رو انتخاب کنی ، بعد از تغییر سوابق به ریاضی میشه ویرایش زد
-
Saudade 19 0 عنوان دیپلمتو فعلا باید بزنی تجربی ، اگه کنکور ریاضی میخوای بدی جلوتر کنکور ریاضی رو انتخاب کنی ، بعد از تغییر سوابق به ریاضی میشه ویرایش زد
ПУЯ
ممنون
آخه میگن عنوان دیپلم رو نمیشه ویرایش کرد...؟ -
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ خیلی دلشوره گرفتم بابتش...Saudade 19 0
لینک یوتیوب:
https://youtu.be/VSqRE6lLHg8
لینک اپارات
https://www.aparat.com/v/5XJrk
سلام اینو تاملند چند روز پیش همایش گذاشته بود درباره ی ثبت نام کنکور اگه اشتباه نکنم گفت کسایی که مثل تو هستن چیکار کنن . یه بار اصلا کامل ببین ضرر نداره -
کسی میتونه راهنمایی کنه؟ خیلی دلشوره گرفتم بابتش...Saudade 19 0
ببین خودم رفتم نگا کردم برو دقیقه 49 تو اپاراتش گفته چیکار کنی
گفت که باید تجربی بزنی
ولی میگما برو خودت دقیقه 49 نگا کن -
Saudade 19 0
ببین خودم رفتم نگا کردم برو دقیقه 49 تو اپاراتش گفته چیکار کنی
گفت که باید تجربی بزنی
ولی میگما برو خودت دقیقه 49 نگا کن@lonely_boy
لطف کردی -