سلام دوستان تو معطوف گرفتن آیا فرق میکنه در عبارتی که نهاد هسیت و مضاف الیه داره و کلمه ایی بعد از اون بیاد معطوف به متمم بگیریم و یا معطوف به نهاد؟
مثلا:
ماموران شهربانی و آشنایان کوچه و خیابان به پدرم تبریک میگفتن
در این عبارت ماموران شهربانی و آشنایان کوچه و خیابان هر دو نهاد هستن اما یکبار آشنایان رو معطوف به نهاد و یکبار دیگه خیابان رو معطوف به مضاف الیه در نطر گرفتن ممنون میشم توضیح بدید
سلام
دوستان برای امتحان نهایی معانی شعرخواهین ها رو هم باید بخونیم یا معانی رو نمیارن؟؟
آدمک @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @دوازدهم @فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام آلایی های عزیز من از محصول تفتان ادبیات استاد حسین نژاد برای قاعد پایه ای فارسی برای امتحان نهایی استفاده میکردم که غیر فعال و از پنلم حذف شده من ویدیو ها رو تو کامپیوترم دارم ولی جزوه جلسات 1- 23 رو فقط دارم و بقیش رو ندارم اگه کسی بقیه جزوه های این دوره رو داره لطف کنه برام بفرسته واقعا ازش ممنون میشم شدیدا بهش نیاز دارم
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1403@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Taftan_Adabiat_1-23.pdf
سلام
-خلاصه نکات مهم ترین قسمت های ادبیات۳👇🏻
آرایه ، دستور و تاریخ ادبیات۳ 08-Jan-2023 22-45-48.pdf
-خلاصه نکات مهم ترین قسمت های ادبیات بخش قرابت معنایی و بیت ها و نثر مهم چند سال اخیر👇🏻
بیت ها و نثر های مهم چند سال اخیر 08-Jan-2023 22-49-02.pdf
برای دانلود از طریق سایت وارد بشید.
موفق باشید💫
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-آلاء
بچه ها کسی تاریخ ادبیات های هر سه تا سال رو برم بفرسته؟
و اینکه من یکم حفظیاتم داغونه ، کسی شعری چیزی داره که بشه باهاش راحت تاریخ ادبیات ها رو حفظ کرد؟🙃
چون خیلی جاها دیدم برای اینکه تاریخ ادبیات ها یادمون بمونه شعر میگند ولی هیچ جا همشون رو با هم پیدا نکردم😕
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@راه-ابریشمی-ها-ادبیات
سلام دوستان آلایی🌹
پر انرژی باشید💥
اگه موافق باشید هر روز( یا چند روز یک بار هرجور که بگید )معانی و املای درست یک یا چند واژه هم آوا رو با هم بررسی کنیم .🤓
فک میکنم هم اینجوری اگه کسی واژگان بیشتری داره به اشتراک میگذاره و هم دوستانی که کامل خوندن براشون مرور میشه .🙃
اگر که موافقید اعلام کنید تا شروع کنیم🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
سلام آلایی های عزیز🌹✌️
پرانرژی باشید
راستش از کنکور های سال های قبل هرچی معنی واژه به نظرم مهم بودند نوشتمشون برای شما هم گذاشتم امیدوارم مفید باشه براتون 🙂
CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_1.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_7.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_6.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_5.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_4.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_3.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_2.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_10.jpg CamScanner ۰۳-۲۰-۲۰۲۲ ۲۲.۲۲_8.jpg
سلام
خوبین ؟
خوشین ؟
سلامتین ؟
دماغاتون چاقه ؟😂 😁
فارسي خرداد-99 عصر.pdf فارسي خرداد-99 صبح.pdf
☝🏻 اینا پی دی اف های نهایی 99 ادبیات خارج از کشوره
اگه خوشتون اومد لایک کنین که برای سال های دیگه رو هم بزارم 😋
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ادبیات خب دیگه خیلی نمی حرفم و شما رو با این سوالای درجه 1 تنها میزارم
بای بای آلایی ها 🖐🏻
تفتان ادبیات استاد حسین نژاد
-
سلام آلایی های عزیز من از محصول تفتان ادبیات استاد حسین نژاد برای قاعد پایه ای فارسی برای امتحان نهایی استفاده میکردم که غیر فعال و از پنلم حذف شده من ویدیو ها رو تو کامپیوترم دارم ولی جزوه جلسات 1- 23 رو فقط دارم و بقیش رو ندارم اگه کسی بقیه جزوه های این دوره رو داره لطف کنه برام بفرسته واقعا ازش ممنون میشم شدیدا بهش نیاز دارم
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1403@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
Jean Paul Belmondo دانش آموزان آلاء تجربیreplied to Jean Paul Belmondo on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@محمد-امین-صفوی در تفتان ادبیات استاد حسین نژاد گفته است:
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1403@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان اگه کسی جزوه تفتان ادبیات استاد حسین نژاد رو داره بفرسته شدیدا نیاز دارم
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-طلوعی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@دوازدهم
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تفتانی-ها