Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
@dr-yassi ابادان بافرهنگن ما خودمون لریم مجبور شدیم بیایم خرمشهر لعنتی
-
mohadeseh.m.m
ان شالله هم استانی خوشحال شدم من برم لالا
شب خوش عزیز -
@dr-yassi در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
mohadeseh.m.m
ان شالله هم استانی خوشحال شدم من برم لالا
شب خوش عزیزشبت بخیر عزیز دلم ان شاالله موفق باشی
-
به کسی تکیه نکن که بهت امید بدن..خداروشکر کتاب داری نت داری و اساتید الا رو داری 100درصد یتونی موفق بشی..من خودمم دبیر های خوبی ندارم مدرسمون اشغال هستش ولی خودم میخونم با این حال مدرسه ها شهرمون امسال 3تا رتبه 2رقمی داشت.
-
sattaralipour ببخشید من فقط الکتریسیته جاری و گرما و قانون گاز ها رو لازم دارم شما میتونین اون دو مبحثو واسه من بفرستین من هزینشو بدم؟
-
needdaa الکتریسیته ساکن رو ندارن ایشون (sattaralipour ) .اگه میخواین بیاین شراکتی از استاد تهیه کنیم
-
Mashlab313
من قبلا تهیه کردم جمع بندی دوم وسوم رو که شامل فصول داخل عکس هست. -
needdaa
sattaralipour
Mashlab313مگه ندیدین تو تخته خاک گفتن شراکتی استفاده نکنید !
کار درستی نیست آپلود کنید و به دیگران بدین
-
همچنان قیمتی هم نداره هایش استاد طلوعی 40تومن هستش!!!!!!!!!!!!!!!
-
donya bivafa
بله درست میفرمایین ولی چندوقته پیش خوددکتر سبطی یه وویس توکانال گذاشته بود که وضعیت رو بخوبی توضیح میداد شاید افرادی باشن تو اون وضع من خودمم خیلی زوبه راه شاید نباشه وضعم ولی دوس دارم کمک کنم.هدف کمکه حالا یه تک تونی یا ۴۰ تومنی. -
donya bivafa در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
همچنان قیمتی هم نداره هایش استاد طلوعی 40تومن هستش!!!!!!!!!!!!!!!
من ۲۵ تومن خریدم