Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
sattaralipour
اوه اوه دکتر....
کارشون درست
صرفا یه چیزی نمیگن ومیرن خیلی دلسوز هستن خیییییلی ..... -
sattaralipour donya bivafa خوشبحالتون ادم های موفقی تو شهرتون دارید
-
همشون حسودن(دکتر اکبری نمیگم ها)
-
donya bivafa خخخخ بخدا ما تو خرمشهر از علم محرومیم
-
mohadeseh.m.m
توخرمشهری هستییییییییی؟؟؟؟؟من آبودانیم ولک
-
@dr-yassi ابادان بهتره اجی خرمشهر داغونه معلماش رو خو دیدی
-
mohadeseh.m.m
داغون که آره .....ولی خیلی میشناسم باهمین اوضاع قبول شدن..... -
@dr-yassi کتابخونه ابادانم مثل خرمشهره یهو در رو محکم باز میکنن یا شروع میکنن میخ کوبیدن به دیوار
-
@dr-yassi من خداروشکر اگه بخونم عالی میخونم ولی هیچ پشت وانه ای ندارم کسی رو ندارم امید بهم بده خودمم میخونم امیدوارم موفق شم
-
mohadeseh.m.m
من کلا اهواز درس خوندم ولی دبیرستان های آبادان رو دیدم خییییییلی لوکسن خصوصا دبیرستان پالایشگاه اما خرمشهر افتضاحه اوضاعش -
@dr-yassi ابادان بافرهنگن ما خودمون لریم مجبور شدیم بیایم خرمشهر لعنتی
-
mohadeseh.m.m
ان شالله هم استانی خوشحال شدم من برم لالا
شب خوش عزیز -
@dr-yassi در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
mohadeseh.m.m
ان شالله هم استانی خوشحال شدم من برم لالا
شب خوش عزیزشبت بخیر عزیز دلم ان شاالله موفق باشی
-
به کسی تکیه نکن که بهت امید بدن..خداروشکر کتاب داری نت داری و اساتید الا رو داری 100درصد یتونی موفق بشی..من خودمم دبیر های خوبی ندارم مدرسمون اشغال هستش ولی خودم میخونم با این حال مدرسه ها شهرمون امسال 3تا رتبه 2رقمی داشت.
-
sattaralipour ببخشید من فقط الکتریسیته جاری و گرما و قانون گاز ها رو لازم دارم شما میتونین اون دو مبحثو واسه من بفرستین من هزینشو بدم؟
-
needdaa الکتریسیته ساکن رو ندارن ایشون (sattaralipour ) .اگه میخواین بیاین شراکتی از استاد تهیه کنیم
-
Mashlab313
من قبلا تهیه کردم جمع بندی دوم وسوم رو که شامل فصول داخل عکس هست. -
needdaa
sattaralipour
Mashlab313مگه ندیدین تو تخته خاک گفتن شراکتی استفاده نکنید !
کار درستی نیست آپلود کنید و به دیگران بدین
-
همچنان قیمتی هم نداره هایش استاد طلوعی 40تومن هستش!!!!!!!!!!!!!!!