IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
همانندسازی
-
سلام چرا "ج" درست نیست؟ممنون میشم جواب بدید.
-
-
razie_
سلام عزیزم ،گیاهان جزء یوکاریوت هستن
و برای همانند سازی DNA خطی دارن
در حالی که توی این تست گفته رشته حلقوی
به علت عبارت حلقوی غلط میشه -
پرستو بابایی سلام🥰
ولی خب دنای حلقوی هم دارند دیگه اونم همانندسازی میکنه -
razie_
آره ولی معمولا توی تستا دنای میتوکندری و پلاست رو به طور کلی در نظر نمی گیرنالبتههه ،مثلا توی یه تست ممکنه قید کنه که قطعا این اتفاق نمی افتد و یا کلا از قید قطعا استفاده کردن باید DNA سیتوپلاسمی رو هم در نظر بگیری
-
پرستو بابایی من پاسخنامه رو میفرستم ببینید شما چی برداشت میکنید.من اینطوری برداشت کردم که این سوال همانندسازی دنای حلقوی رو هم در نظر گرفته ولی هلیکاز نقشی در همانندسازی دنای حلقوی نداره پس" ج" غلطه. ولی این سوال برام پیش اومد که پس دو رشته دنای حلقوی چطوری از هم باز میشن؟ نمیدونم شایدم من اشتباه میفهمم.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to razie_ on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
razie_
یادمه توی یه جا دیده بودم که هلیکار توی همانند سازی هم دنای حلقوی هم خطی نقش داره
برای اطمینان بیشتر :
-
یه خورده دو پهلوئه:/
-
پرستو بابایی بله ممنون من خودمم این فکرو میکنم ولی پاسخنامه شما رو به اشتباه ننداخت؟شما چی متوجه شدین ازش؟
-
-
پرستو بابایی چون صورت سوال گفته عامل اصلی انتقال صفات پس باید فقط داخل هسته رو در نظر بگیریم
دنای میتوکندری و کلروپلاست از منظر صفات چنان اهمیتی ندارن بنظرم
تاکید طراح رو هسته هس -