همانندسازی
-
سلام چرا "ج" درست نیست؟ممنون میشم جواب بدید
.
-
-
-
.
-
@razie_
منظورش قارچها هستش ،همونطور که می دونیم قارچ یوکاریوته
و چون اینجا گفته بین دو رشته حلقوی پیوند های هیدروژنی شکسته میشن غلطه@Snowy-girl ممنون ولی سیانوباکتری ها که با گیاه آزولا همزیستی دارند من متوجه قارچ نشدم چرا قارچ؟
-
.
@razie_
سلام عزیزم ،گیاهان جزء یوکاریوت هستن
و برای همانند سازی DNA خطی دارن
در حالی که توی این تست گفته رشته حلقوی
به علت عبارت حلقوی غلط میشه -
@razie_
سلام عزیزم ،گیاهان جزء یوکاریوت هستن
و برای همانند سازی DNA خطی دارن
در حالی که توی این تست گفته رشته حلقوی
به علت عبارت حلقوی غلط میشهپرستو بابایی سلام🥰
ولی خب دنای حلقوی هم دارند دیگه اونم همانندسازی میکنه -
پرستو بابایی سلام🥰
ولی خب دنای حلقوی هم دارند دیگه اونم همانندسازی میکنه@razie_
آره ولی معمولا توی تستا دنای میتوکندری و پلاست رو به طور کلی در نظر نمی گیرنالبتههه ،مثلا توی یه تست ممکنه قید کنه که قطعا این اتفاق نمی افتد و یا کلا از قید قطعا استفاده کردن باید DNA سیتوپلاسمی رو هم در نظر بگیری
-
@razie_
آره ولی معمولا توی تستا دنای میتوکندری و پلاست رو به طور کلی در نظر نمی گیرنالبتههه ،مثلا توی یه تست ممکنه قید کنه که قطعا این اتفاق نمی افتد و یا کلا از قید قطعا استفاده کردن باید DNA سیتوپلاسمی رو هم در نظر بگیری
پرستو بابایی من پاسخنامه رو میفرستم ببینید شما چی برداشت میکنید.من اینطوری برداشت کردم که این سوال همانندسازی دنای حلقوی رو هم در نظر گرفته ولی هلیکاز نقشی در همانندسازی دنای حلقوی نداره پس" ج" غلطه
. ولی این سوال برام پیش اومد که پس دو رشته دنای حلقوی چطوری از هم باز میشن؟ نمیدونم شایدم من اشتباه میفهمم.
-
پرستو بابایی من پاسخنامه رو میفرستم ببینید شما چی برداشت میکنید.من اینطوری برداشت کردم که این سوال همانندسازی دنای حلقوی رو هم در نظر گرفته ولی هلیکاز نقشی در همانندسازی دنای حلقوی نداره پس" ج" غلطه
. ولی این سوال برام پیش اومد که پس دو رشته دنای حلقوی چطوری از هم باز میشن؟ نمیدونم شایدم من اشتباه میفهمم.
@razie_
یادمه توی یه جا دیده بودم که هلیکار توی همانند سازی هم دنای حلقوی هم خطی نقش داره
برای اطمینان بیشتر :
-
یه خورده دو پهلوئه:/
-
@razie_
یادمه توی یه جا دیده بودم که هلیکار توی همانند سازی هم دنای حلقوی هم خطی نقش داره
برای اطمینان بیشتر :
پرستو بابایی بله ممنون
من خودمم این فکرو میکنم ولی پاسخنامه شما رو به اشتباه ننداخت؟شما چی متوجه شدین ازش؟
-
پرستو بابایی بله ممنون
من خودمم این فکرو میکنم ولی پاسخنامه شما رو به اشتباه ننداخت؟شما چی متوجه شدین ازش؟
@razie_
خواهش می کنم
آدمک
میشه لطفا شما یه نگاه بندازید -
@razie_
خواهش می کنم
آدمک
میشه لطفا شما یه نگاه بندازیدپرستو بابایی چون صورت سوال گفته عامل اصلی انتقال صفات پس باید فقط داخل هسته رو در نظر بگیریم
دنای میتوکندری و کلروپلاست از منظر صفات چنان اهمیتی ندارن بنظرم
تاکید طراح رو هسته هس -
پرستو بابایی چون صورت سوال گفته عامل اصلی انتقال صفات پس باید فقط داخل هسته رو در نظر بگیریم
دنای میتوکندری و کلروپلاست از منظر صفات چنان اهمیتی ندارن بنظرم
تاکید طراح رو هسته هسآدمک ممنونم
پس یعنی دلیل غلط بودن "ج " همین بوده؟
-
آدمک ممنونم
پس یعنی دلیل غلط بودن "ج " همین بوده؟
-
آدمک ممنون
.
-
-
آدمک ممنون